Wil jij sterke social media content leren maken
die jouw organisatie laat opvallen
tussen alle concurrentie?

Elke dag ben jij bezig met het bedenken wat jij nu weer op social media moet plaatsen. Dat kost je superveel tijd, moeite en energie. Het is soms weken stil omdat gebrek aan inspiratie je tegenhoudt. Als je dan eindelijk iets plaatst twijfel je of je volgers het wel leuk vinden en of het past bij de organisatie. Likes blijven uit. En de motivatie is daardoor ook ver te zoeken.

VIDEO TRAINING: KILLER CONTENT CREËREN

BLIJFT SOCIAL MEDIA CONTENT BEDENKEN VOOR JOU EEN MOETJE?
WEL EEN SCHULDGEVOEL MAAR GEEN RESULTAAT?

Je pakt het inspiratie probleem niet aan en blijft met je socials in je hoofd zitten. Dag in, dag uit, denk jij minstens een paar keer per dag aan social media. In de auto of trein naar je werk, of misschien zelfs wel ’s avonds in bed. Want: ‘je had nog iets moeten plaatsen.’

Je hoort het al: social media is voor jou inmiddels een moetje geworden. Ondertussen ben je niet alleen heel veel tijd kwijt aan malen over je socials, maar zit je ook met een social media schuldgevoel.

Je bent teleurgesteld in jezelf. Omdat je weet dat er meer uit te halen valt. Omdat je een groot bereik en connectie met je volgers laat liggen. Omdat je concurrenten wel toffe content op hun socials plaatsen en ze je voorbijstreven. Omdat jij je collega’s of je baas wil laten zien dat je wel toffe social content kunt bedenken om het bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

ook jij kan een social media contentmachine worden met inspiratie én motivatie voor social media content die jouw organisatie laat opvallen

NA DE TRAINING KILLER CONTENT CREËREN:

ONLINE TRAINING
KILLER CONTENT Creëren

van €94 voor:

€44,-

TIJDELIJKE DEAL
(exclusief btw)

Jij krijgt: vier maanden lang toegang tot onze leeromgeving met de zestig minuten durende training via videomateriaal. Je kunt daarna aan de slag met de opdrachten, daar ben je ook ongeveer een uur mee bezig.

Extra:

INHOUD VAN DE TRAINING

MODULE 1
Introductie

Tijdens deze module nemen we je mee door de training en leggen we uit waarom het zo belangrijk is om op social media actief te zijn.

MODULE 2
Social media thema's

Samen gaan we het fundament leggen voor jouw social media content. We kiezen thema’s die centraal staan in jouw organisaties, in je socials en die jou houvast geven om makkelijker social content te denken. 

MODULE 3
Social media brainstorm

In module 3 gaan we aan de slag met een grote brainstorm. Of je nu alleen of met collega’s bent: we gaan creatief bezig zijn aan de hand van jouw hoofdthema’s uit module 2. Ook ga je series bedenken voor je socials en leer ik je in te spelen op actualiteiten. 

MODULE 4
Social media vormen

Welke vormen social posts zijn er mogelijk op Facebook? Wat zijn Facebooks favorieten? Ook gaan we het in deze module hebben over de beeldstijl van jouw socials en de tone of voice van je social content. Daarmee zet jij de puntjes op de i voor sterke social posts.  

MODULE 5
Contentplanning maken

Hoe vaak ga je posten? Wanneer en wat? Tijdens deze module gaan we een contentplanning maken en heb jij een sterke social planning in de pocket. Ook ga ik je laten zien wat je hebt aan content die je al eens geplaatst hebt. 

EXTRA
Tools en tricks

Als ondernemer of marketeer ben jij al druk zat. Een paar tools die het social leven net wat efficiënter en makkelijker maken komen daarom vast van pas! Dit zijn mijn favoriete apps en websites.

NET ALS JE VOORGANGERS EEN CONTENTMACHINE WORDEN?

Dagmar Verhoeven
Dagmar Verhoeven
Lees verder
"De videotraining van Carlijn was geweldig om te mogen volgen en ook zeer verhelderend. In een relatief korte tijd krijg je een boost aan inspiratie en informatie waardoor je gelijk aan de slag wil gaan met het kleur geven van je socials. Ik werd meteen enthousiast van alle ideeën die Carlijn in de videomodules bespreekt. Vooral de brainstormsessie in module 3 vond ik uitdagend en waardevol, waardoor ik beter weet welke onderwerpen, thema’s en richting ik aan wil houden voor mijn kanalen. De videotraining vond ik verfrissend, inspirerend en toegankelijk. Echt een verrijking om op deze manier meer te mogen leren over social media."
Carlijn Ottens
Carlijn Ottens
Lees verder
"Met veel plezier heb ik de training Killer Content van Carlijn gevolgd. Ik denk dat iedere ondernemer het wel zal herkennen dat het af en toe uitdagend is wat je moet posten op je socials. En dat terwijl dit zo belangrijk is om dit consistent te houden, zodat je daarmee een band met je volgers creëert en daar ook klanten uit haalt. De training van Carlijn is heel fijn opgebouwd en ze geef je veel concrete tips waar je echt iets mee kunt. Ik voel me weer helemaal geïnspireerd om volop aan de slag te gaan met mijn content. Ik kan deze training dus ook zeker aanraden aan elke ondernemer die social media inzet voor de groei van hun bedrijf. Dankjewel voor je waardevolle training Carlijn!"
Esther ter Veen
Esther ter Veen
Lees verder
"Ik ben heel erg blij dat ik de online video training Killer Content Creëren bij So Social heb gevolgd. Ondanks dat ik zelf al veel weet over social media, waren er toch wat nieuwe tips die ik kreeg. De informatie wordt op een rustige, duidelijke manier gebracht en de opdrachten die je meekrijgt zorgen ervoor dat je een stapje verder gaat met je socials. Ik raad het iedereen aan die wil leren hoe je social media beter kan inzetten voor je bedrijf & hoe je weer je creativiteit terugkrijgt voor je kanalen 🙌🏼"
Sander van Arnhem
Sander van Arnhem
Lees verder
"Met veel plezier heb ik de online killer content training gevolgd. De uitleg was duidelijk en een heldere opbouw om een goed plan te maken. Deze online training gaat mij zeker helpen om meer structuur aan te brengen in mijn planning Omdat het beheren van de social media slechts een klein deel van mijn werkzaamheden is. Weer genoeg stof om over na te denken.”
Anneke Heesbeen
Anneke Heesbeen
Lees verder
"Ik heb meegedaan met de training van Sosocial omdat ik altijd enorm twijfelde over wat te posten, ik vond praktisch niks goed genoeg en vroeg mezelf vooral af wie er op deze content zat te wachten. In de training wordt dit perfect getackeld, Carlijn geeft bovendien super praktische tips die makkelijk te implementeren zijn. Door de leuke opdrachten vloog ik door de training heen en was ik meteen 'aan' mijn bedrijf aan het bouwen. Na het afronden weet ik veel beter waar ik naartoe wil met mijn content."
Jolien van de Griendt
Jolien van de Griendt
Lees verder
"Ik vond Killer Content Creëren een heel fijne, overzichtelijke cursus. Met mijn achtergrond als journalist weet ik goed hoe ik verhalen moet maken, maar vond ik het soms best lastig om elke keer weer met nieuwe posts te komen. Mijn belangrijkste take-away van Carlijns cursus was om in thema’s en series te denken in plaats van in ‘onderwerpen’. Aanrader!"
Elvira van der Ploeg
Elvira van der Ploeg
Lees verder
"Aanrader! Ik vond de cursus content creëeren een super fijne tool om concreet aan de slag te gaan met mijn socials. Met de tips van de cursus heb ik super veel thema's en ideeën bedacht om relevante en leuke content te creëeren!"
Previous
Next

WAAROM SOSOCIAL?

WE WERKTEN AL SAMEN MET

Even voorstellen

Ik ben Carlijn Bekker, founder van Social Media Agency & Academy SOSOCIAL. Met SOSOCIAL the Academy help ik jou om killer content te creëren.

Ben jij ineens social media manager, maar weet je echt niet alle ins en outs van de online wereld?

Ik weet hoe jij je voelt.

Zo’n negen jaar geleden werd ik gebombardeerd tot degene die social media er ‘nog even bij mocht doen’. Hoe dat voelde? Alsof ik uit een vliegtuig moest springen zonder parachute zegmaar. Want ja: socials vond ik best tof, maar wat wist ik er nou eigenlijk echt van? Ik deed maar wat. En ondertussen keek iedereen van het bedrijf mee via Facebook en Instagram én had iedereen er een mening over.

Inmiddels heb ik alle kanten van de online wereld gezien: ik schreef het boek: De Blog Bijbel, verzorgde social teksten voor grote bedrijven, bedacht social strategieën en maakte advertentie campagnes. En ja daarbij heb ik vaak mijn hoofd gestoten. Ik maakte fouten, herpakte mezelf, maakte nog meer fouten, leerde ervan, twijfelde om door te gaan, maar zette door. De liefde voor social media begon: van iets wat ik erbij deed, werd het mijn fulltime baan. Steeds meer bedrijven wilde dat ik hun socials ging verzorgen.

Dat ik nu mijn eigen social agency heb, is een droom die uitkomt. Ik wilde niet voor een baas werken, maar zelf de touwtjes in handen hebben. Geen 9 till 5 job, maar werken vanuit de hele wereld. Na SOSOCIAL the Agency vond ik het tijd voor een extra tak. Ik wilde niet alleen alle social content voor bedrijven maken en ze alles uit handen nemen. Maar marketeers en communicatiemedewerkers opleiden om dit zelf te kunnen. Dat gevoel van eerst geen idee hebben wat je aan het doen bent, naar zelf succes halen uit je socials dat gun ik iedereen. Mijn kennis overdragen en van zoveel mogelijk mensen ook een social media pro maken is mijn droom. SOSOCIAL the Academy was geboren.

Ben jij er klaar voor om jouw socials aan te pakken te beginnen met sterke content? I’ve got your back!

WAT WE NIET DOEN TIJDENS DE TRAINING:

F.A.Q.

De training online kijken kost je zestig minuten, je kunt daarnaast ook met de opdrachten aan de slag en we verwachten dat dit je ongeveer een uur kost.

Via onze online leeromgeving waar jij de inloggegevens van krijgt zodra je de online training gekocht hebt. Je kunt meteen aan de slag! Je hebt twee maanden toegang tot de training. 

Voor iedereen die inspiratie wil om content te bedenken voor social media. Ben je zzp’er? Vul je de social kanalen van het bedrijf waar je werkt?

Ja, de opleiding Social Media Baas maakt van jou een social media expert en leert je alles wat je moet weten op het gebied van social media. Dit is geen training maar een volledige online opleiding voor als jij nog meer wil dan alleen sterke content creëren.