VAN LEUREN OM KLANTEN

NAAR EEN VOLLE AGENDA MET GOEDBETAALDE OPDRACHTEN

ALS FREELANCE SOCIAL MEDIA MANAGER

Een volle agenda // Goedbetaalde opdrachten // Niet meer leuren om klanten // Een volle agenda // Goedbetaalde opdrachten // Niet meer leuren om klanten // Een volle agenda // Goedbetaalde opdrachten // Niet meer leuren om klanten //

Masterclass freelance social media manager

Droom jij als Social Media Manager van meer vrijheid? Werken waar en wanneer jij dat wil? Maar twijfel je om voor jezelf te beginnen; omdat je niet zo goed weet hoe je het aan moet pakken? Of ben je voor jezelf begonnen, maar moet je veel moeite doen voor opdrachten? SOSOCIAL’s Carlijn Bekker begon 11 jaar geleden als freelancer en deelt in deze masterclass alle tactieken & tips die haar hebben binnengekregen bij grote A-merken en organisaties én ervoor zorgen dat klanten haar vinden in plaats van andersom. Bespaar op leergeld en maak direct een kick-start als freelance Social Media Manager. 

Bespaar op leergeld en maak direct een kick-start als freelance Social Media Manager.

KICK-START JE CARRIERE

IN ÉÉN JAAR VAN ONONTDEKT NAAR VEELGEVRAAGD ALS FREELANCER

Over mij

WIE GEEFT DE MASTERCLASS?

Carlijn Bekker is social media strateeg en trainer voor de upcoming Social Media Managers van het moment. Met de door haarzelf ontwikkelde CONTENTMACHINE® en SOCIAL MEDIA BAAS® methode helpt ze online professionals om strategisch, analytisch én creatief op het hoogste niveau te presteren, zodat ze niet meer afhankelijk zijn van agencies en zelf de regie hebben over creatieve content en de gigantische winst die bedrijven dat oplevert. A-merken als NCOI, Swiss Sense, Shoeby en Wakker Dier werkten al met Carlijn samen. Daarnaast trainde ze in de afgelopen jaren meer dan driehonderderd social media talenten.

Carlijn: “Ik was net twintig, toen ik elf jaar geleden in het ondernemerschap rolde als freelance contentmaker. En eerlijk? Ik had geen idee wat ik aan het doen was.

Na veel vallen en opstaan en de nodige fuck-ups, onderneem ik inmiddels met zelfvertrouwen en passie en loopt mijn bedrijf SOSOCIAL als een trein.

Maar wat was het fijn geweest om destijds iemand te hebben die me een beetje op weg had geholpen als freelancer. In de praktijk leer je het beste, daar ben ik van overtuigd, maar sommige valkuilen daar had ik niet in hoeven donderen. Met deze masterclass voor startende Social Media Managers wil ik dat voor ze voorkomen.”

ONLINE MASTERCLASS
(OPNAME VAN 19 APRIL 2023)

KICK-START JE CARRIÈRE ALS FREELANCE SOCIAL MEDIA MANAGER

97
€ 77,- exclusief btw
  • Opname van de live gegeven online masterclass van anderhalf uur
  • Onbeperkt te bekijken
  • Toegang tot onze SOSOCIAL talentpoule

Voor wie is dit?

SOCIAL MEDIA MANAGERS DIE VOOR ZICHZELF WILLEN BEGINNEN OF NET ZIJN GESTART

Zij gingen je voor

“Al mijn twijfels en vragen zijn weggenomen”

“Een fijne, uitgebreide sessie waarin mijn vragen en twijfels over het freelancen in social media marketing direct zijn weggenomen.”

Janneke

“Wat een inspiratieboost!”

“Na deze masterclass kan ik niet wachten om te beginnen en direct de strategieën en tips door te voeren! Wat een inspiratieboost.”

Lieselotte

“Waardevolle inzichten en tips”

“Ik ben al even bezig als freelancer, maar echt nog waardevolle inzichten en tips uitgehaald die ik direct ga toepassen! Bedankt!”

Sandra

Q&A

Hoe werkt de masterclass?

Je meldt je makkelijk aan via deze pagina en je ontvangt een factuur & bevestigingsmail van je bestelling binnen een paar minuten. Voor de masterclass, ontvang je nog een mail met de link naar de masterclass. Hierop kun je inloggen.

HOE LANG DUURT DE MASTERCLASS?

De opname van de masterclass duurt anderhalf uur. 

HEB JE EEN ANDERE VRAAG OVER DE MASTERCLASS?

Stuur vooral een mailtje met jouw vraag naar info@sosocial.nl.

Klaar om je freelance carrière een boost te geven?