Masterclass 19 april 10:00

Van leuren om klanten naar een volle agenda met goedbetaalde opdrachten als freelance social media manager

Droom jij als Social Media Manager van meer vrijheid? Werken waar en wanneer jij dat wil? Maar twijfel je om voor jezelf te beginnen; omdat je niet zo goed weet hoe je het aan moet pakken? Of ben je voor jezelf begonnen, maar moet je veel moeite doen voor opdrachten? SOSOCIAL’s Carlijn Bekker begon 11 jaar geleden als freelancer en deelt in deze masterclass alle tactieken & tips die haar hebben binnengekregen bij grote A-merken en organisaties én ervoor zorgen dat klanten haar vinden in plaats van andersom. Bespaar op leergeld en maak direct een kick-start als freelance Social Media Manager. 

social media opleiding

kick-start je carriere

in één jaar van onontdekt naar veelgevraagd als freelancer

 • Hoe word je succesvol als freelance Social Media Manager en kun je er makkelijk van leven?

 • Hoe kom je aan (lucratieve) opdrachten? 

 • Hoe bepaal je je prijs/uurtarief? 

 • Hoe kies je een niche én positionering die jouw uniek maakt.

 • Hoe werk je efficiënt en voorkom je dat je altijd aan het werk bent?

 • De beste én slechtste investeringen die je in het eerste jaar kunt doen voor je bedrijf.

 • Hoe zorg je ervoor dat klanten je een 5 sterren rating geven én je aanbevelen bij andere? 

Wie geeft de masterclass?

Carlijn Bekker is social media strateeg en trainer voor de upcoming Social Media Managers van het moment. Met de door haarzelf ontwikkelde CONTENTMACHINE® en SOCIAL MEDIA BAAS® methode helpt ze online professionals om strategisch, analytisch én creatief op het hoogste niveau te presteren, zodat ze niet meer afhankelijk zijn van agencies en zelf de regie hebben over creatieve content en de gigantische winst die bedrijven dat oplevert. A-merken als NCOI, Swiss Sense, Shoeby en Wakker Dier werkten al met Carlijn samen. Daarnaast trainde ze in de afgelopen jaren meer dan driehonderderd social media talenten.

Carlijn: “Ik was net twintig, toen ik elf jaar geleden in het ondernemerschap rolde als freelance contentmaker. En eerlijk? Ik had geen idee wat ik aan het doen was.

Na veel vallen en opstaan en de nodige fuck-ups, onderneem ik inmiddels met zelfvertrouwen en passie en loopt mijn bedrijf SOSOCIAL als een trein.

Maar wat was het fijn geweest om destijds iemand te hebben die me een beetje op weg had geholpen als freelancer. In de praktijk leer je het beste, daar ben ik van overtuigd, maar sommige valkuilen daar had ik niet in hoeven donderen. Met deze masterclass voor startende Social Media Managers wil ik dat voor ze voorkomen.”

online masterclass: Kick-start je carrière als
freelance Social Media Manager

woensdag 19 april 10:00
97
47 exclusief btw
 • Online live masterclass van anderhalf uur
 • Stuur vooraf je persoonlijke vragen in
 • Replay van de uitzending

VOOR WIE IS DIT?

Social Media Managers die voor zichzelf willen beginnen of net zijn gestart

 • Jij droomt van een leven vol vrijheid; geen 9 till 5 meer. Maar hebt praktische vragen over het ondernemerschap. 
 • Jij bent goed in social media, maar weet nog weinig van het ondernemerschap.
 • Jij bent bang dat je niet aan opdrachten komt en weet niet goed waar je moet beginnen.

WE WERKTEN AL SAMEN MET

Deze deelnemers volgden eerder een masterclass bij ons:

F.A.Q.

Je meldt je makkelijk aan via deze pagina en je ontvangt een factuur & bevestigingsmail van je bestelling binnen een paar minuten. Voor de masterclass, ontvang je nog een mail met de link naar de masterclass. Hierop kun je inloggen. Je bent tijdens de masterclass zelf niet in beeld, maar kunt via de chat vragen stellen. 

Het is geen probleem als je er niet live bij kunt zijn, je ontvangt een replay van de training die jij kunt kijken waar en wanneer het jou uitkomt. Stuur voor de live masterclass via de mail nog even je persoonlijke vragen in, dan nemen we die mee tijdens de masterclass.

De masterclass duurt in ieder geval anderhalf uur. Mochten er veel vragen binnenkomen, dan kan de masterclass wat uitlopen. Mocht je eerder wegmoeten, dan kun je altijd nog even de replay kijken.

Stuur vooral een mailtje met jouw vraag naar info@sosocial.nl.