WIL JIJ MEER UIT JE SOCIALS HALEN EN VAN JE ORGANISATIE EEN LIKEABLE BEDRIJF MAKEN WAAR KLANTEN VAN WILLEN KOPEN?

HERKENBAAR?

Jij wil niet maandelijks duizenden euro’s aan bedrijven uitgeven die alle socials voor jou uit handen nemen, maar je socials in eigen beheer houden met een beetje hulp van een expert.

BLIJF JIJ VEEL TIJD EN ENERGIE STEKEN IN SOCIALS ZONDER PLAN EN RESULTAAT?

GA ERVOOR MET SOCIAL MEDIA BAAS VIP

3000
2499
Social Media Baas VIP (3 maanden)
  • Telefonisch voorgesprek van 1 uur om te bespreken wat jij wil bereiken met de socials van het bedrijf waar je werkt en waar je tegenaan loopt
  • Live kick-off sessie op ons kantoor van 2 uur met analyse van drie social media-kanalen (naar keuze) en een plan van aanpak om ze te boosten
  • 3 Social Boost Sessies van 1,5 uur op ons kantoor of via Zoom met hands on tips en tricks het moment om al je social dilemma’s en knelpunten voor te leggen
  • EXTRA:
  • Toegang tot de online opleiding: Social Media Baas (twv €1.456)
  • Toegang tot de online videotraining Killer Content Creeren (twv €94)
  • Toegang tot de online videotraining (Ver)Leiden via LinkedIn (twv €297)
  • Social media analyse digitaal zodat je alles nog eens rustig kan doorlezen
  • Actieplan in de vorm van een Trelloboard met alle to-do’s per sessie
8Carlijn - iep Bergsma Fotografie - Vrouwelijke ondernemers - fotograaf -_-9

WAAROM SOSOCIAL?

MAANDELIJKS VEEL GELD UITGEVEN OM SOCIAL MEDIA UIT TE BESTEDEN? OF EENMALIG €2499,- INVESTEREN OM VAN? TEL UIT JE WINST.

WE WERKTEN AL SAMEN MET

OVER CARLIJN

Ik ben Carlijn Bekker, founder van Social Media Agency & Academy SOSOCIAL. Zo’n negen jaar werk ik mee aan de social media-accounts van verschillende bedrijven. Vanuit de tijdschriftwereld waar ik werkte als journalist ging mijn hart al snel harder kloppen voor online. Zo schreef ik het boek: De Blog Bijbel, de gids voor bloggende jeugd. En al snel hielp ik bedrijven als ELLE.nl, Fashionchick Girls, Tina en Beau Monde tot organisaties als Etos, Shoeby en Wakker Dier met hun online content en socials. Ik schrijf social teksten, bedenk ik sterke strategieën en adviseer ik bedrijven over hun content. Van: geen plan en geen energie voor socials, naar content waar je trots op bent. Socials waar je het gesprek aangaat met potentiele en huidige klanten, waar jij laat zien waar de organisatie voor staat. Samen maken we van de organisatie een likeable bedrijf waar klanten van willen kopen.

Het was geweldig om voor bedrijven alles uit handen te nemen op het gebied van social media, maar nu is mijn nieuwe doel: de kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan door te geven. Daarom focus ik me nu op het bijscholen en adviseren van communicatiemedewerkers zodat zij zelf een social pro kunnen worden en het bedrijf online zichtbaar kunnen maken door middel van killer content die echt bij de organisatie past. Doe je mee?

OVER EEN SAMENWERKING MET CARLIJN

TWIJFEL JE NOG?

MEEST GESTELDE VRAGEN EN ANTWOORDEN

Dit programma is voor organisaties die al een volgersbase hebben opgebouwd en hier meer willen uithalen. Sterke en slimme social content om meer interactie, bereik en verkopen te realiseren.

Het introductiegesprek duurt een uur, de kick-off sessie twee uur. En vervolgens kun je zelf nog drie Social Boost Sessies van anderhalf uur inplannen. Ook krijg je toegang tot de opleiding met uren aan trainingsmateriaal, het is aan jou hoeveel tijd je hieraan besteed. 

Blijf je rondlopen met een schuldgevoel omdat je te weinig met de socials van je organisatie doet? Ben blijf je verantwoordelijk voor de socials terwijl je er eigenlijk niet zoveel vanaf weet? Ben je bang dat het te veel tijd kost? Via dit programma leer je juist hoe je social slim inzet en hiermee in de toekomst juist tijd bespaard. Je wordt een social pro die vol zelfvertrouwen voortaan aan de slag gaan met de socials van je bedrijf, je collega’s kunnen bij jou aankloppen voor alle social media vragen en je hoeft je niet meer schuldig te voelen voor je gebrek aan kennis of een gebrek aan een plan, want dat gaan we samen opzetten. 

Iedere maand duizenden euro’s uitgeven aan marketingbureau’s om de socials voor jullie uit handen te nemen? Of drie maanden en een eenmalig investering om je eigen medewerker (of jezelf) op te leiden tot social media expert? Tel uit je winst!

WIL JIJ WETEN OF JE EEN MATCH BENT VOOR SOCIAL MEDIA BAAS VIP?

BEn jij een match voor ons social boost programma?

Laat je gegevens achter en we kijken of jij geschikt bent voor dit programma.

Word jij een Social Media Baas?

Laat je gegevens achter en we kijken of jij geschikt bent voor deze opleiding.