Bedenk in 4 uur

winstgevende social media content

voor de rest van het jaar

Nooit meer zonder content inspiratie // Nooit meer zonder content inspiratie // Nooit meer zonder content inspiratie //

Even eerlijk

komt dit je bekend voor

Elke dag ben jij bezig met het bedenken wat jij nu weer op social media moet plaatsen. Dat kost je superveel tijd, moeite en energie. Het is soms weken stil omdat gebrek aan inspiratie je tegenhoudt. Als je dan eindelijk iets plaatst twijfel je of je volgers het wel leuk vinden en of het past bij de organisatie. Likes blijven uit. En de motivatie is daardoor ook ver te zoeken.

SOCIAL MEDIA IS VOOR JOU EEN MOETJE & HET KOST JE VEEL TIJD EN ENERGIE

Je pakt het inspiratie probleem niet aan en blijft met je socials in je hoofd zitten. Dag in, dag uit, denk jij minstens een paar keer per dag aan social media. In de auto of trein naar je werk, of misschien zelfs wel ’s avonds in bed. Want: ‘je had nog iets moeten plaatsen.’

Je hoort het al: social media is voor jou inmiddels een moetje geworden. Ondertussen ben je niet alleen heel veel tijd kwijt aan malen over je socials, maar zit je ook met een social media schuldgevoel.

Je baalt van jezelf. Omdat je weet dat er meer uit te halen valt. Omdat je een groot bereik en connectie met je volgers laat liggen. Omdat je concurrenten wel toffe content op hun socials plaatsen en ze je voorbijstreven. Omdat jij je collega’s of je baas wil laten zien dat je wel toffe social content kunt bedenken om het bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Daarbij voel je dat je positie op de arbeidsmarkt niet zo sterk is, omdat social media skills steeds belangrijker worden.

Social content: veel kopzorgen, weinig resultaat.

Echt waar

OOK JIJ KAN EEN SOCIAL MEDIA CONTENTMACHINE WORDEN MET INSPIRATIE ÉN MOTIVATIE VOOR SOCIAL MEDIA CONTENT DIE JOUW ORGANISATIE LAAT OPVALLEN

HET ZOU TOCH VEEL LEKKERDER ZIJN ALS…

CARLIJN BEKKER | FOUNDER & SOCIAL MEDIA STRATEEG SOSOCIAL

wie geeft de training

Carlijn Bekker is social media strateeg en trainer voor de upcoming Social Media Managers van het moment.

Met de door haarzelf ontwikkelde CONTENTMACHINE® en SOCIAL MEDIA BAAS® methode helpt ze online professionals om strategisch, analytisch én creatief op het hoogste niveau te presteren, zodat ze niet meer afhankelijk zijn van agencies en zelf de regie hebben over creatieve content en de gigantische winst die bedrijven dat oplevert. A-merken als NCOI, Swiss Sense, Shoeby en Wakker Dier werkten al met Carlijn samen. Daarnaast trainde ze in de afgelopen jaren meer dan driehonderderd social media talenten.

Carlijn: “Dat gevoel van social media er ‘even’ bij moeten doen, ken is als geen ander. Zo begon mijn carrière ruim elf jaar geleden. Ik weet precies hoe het voelt als je maar wat aankloot en niet weet waar je mee bezig bent. Jaren experimenteerde ik met online content, met succes. Ik gun jou de shortcut naar mijn methodes die ik al jaren succesvol inzet bij grote merken en bekende organisaties.”

ONLINE TRAINING

Killer content CREËREN

€ 94,-
ex btw
  • Jij krijgt: vier maanden lang toegang tot onze leeromgeving met de twee uur durende training via videomateriaal. Je kunt daarna aan de slag met de opdrachten, daar ben je ook ongeveer een twee uur mee bezig.
  • Download digitaal onze Contentplanner en inhaakkalender
  • Framework van de ContentMachine-Methode voor een oneindige stroom aan content
  • Dashboard Killer Content in Notion

INHOUD VAN DE TRAINING

Tekst

01.

SOCIAL MEDIA thema's voor online succes

Samen gaan we het fundament leggen voor jouw social media content. We kiezen thema's die centraal staan in jouw organisaties, in je socials en die jou houvast geven om makkelijker social content te denken.

02.

SOCIAL MEDIA BRAINSTORM die jouw creativiteit aanwakkert

Social media content bedenken is voor sommige makkelijker gezegd dan gedaan, maar met deze brainstorm methodes schud jij met je team heel veel uit je mouw.

03.

DE CONTENTMACHINE-METHODE ® DIE ZORGT VOOR ONEINDIG SOCIAL MEDIA CONTENT

In deze les leer je alles over onze Contentmachine Methode®. Deze methode laat zien hoe je door middel van je eerder bedachte thema’s en ideeën honderden social media posts maakt.

04.

INHAKERS & ACTUALITEIT ZODAT JOUW ORGANISATIE OPVALT

Tijdloze content is top en makkelijk te herbruiken, maar content die actueel is, scoort vaak ook erg goed. Zo leer je in te haken op actualiteiten, zonder dat je iedere dag met social media bezig hoeft te zijn.

05.

Jouw content organiseren voor meer rust & structuur

Hoe zet je al deze ideeën nu om in sterke social media content? Met ons dashboard kan iedereen sterke content maken.

06.

Je content efficient inplannen

Hoe maak je tijd om echt aan de slag te gaan met social media? En hoe plan je het makkelijk in, zodat je er niet elke dag mee bezig hoeft te zijn? In deze les leer je hoe je in zo min mogelijk tijd, zoveel mogelijk uit je social content haalt.

extra

social media MEDIA MANAGER TOOLKIT

Welke tools en apps maken jouw leven als contentmaker makkelijker? De beste tips en tools.

NET ALS JE VOORGANGERS EEN CONTENTMACHINE WORDEN?

“De videotraining vond ik verfrissend, inspirerend en toegankelijk”

“De videotraining van Carlijn was geweldig om te mogen volgen en ook zeer verhelderend. In een relatief korte tijd krijg je een boost aan inspiratie en informatie waardoor je gelijk aan de slag wil gaan met het kleur geven van je socials. Ik werd meteen enthousiast van alle ideeën die Carlijn in de videomodules bespreekt. Vooral de brainstormsessie vond ik uitdagend en waardevol, waardoor ik beter weet welke onderwerpen, thema’s en richting ik aan wil houden voor mijn kanalen. De videotraining vond ik verfrissend, inspirerend en toegankelijk. Echt een verrijking om op deze manier meer te mogen leren over social media.”

Dagmar Verhoeven| Marketeer

“Veel concrete tips waar je echt iets mee kunt”

“Met veel plezier heb ik de training Killer Content van Carlijn gevolgd. Ik denk dat iedere ondernemer het wel zal herkennen dat het af en toe uitdagend is wat je moet posten op je socials. En dat terwijl dit zo belangrijk is om dit consistent te houden, zodat je daarmee een band met je volgers creëert en daar ook klanten uit haalt. De training van Carlijn is heel fijn opgebouwd en ze geef je veel concrete tips waar je echt iets mee kunt. Ik voel me weer helemaal geïnspireerd om volop aan de slag te gaan met mijn content. Ik kan deze training dus ook zeker aanraden aan elke ondernemer die social media inzet voor de groei van hun bedrijf. Dankjewel voor je waardevolle training Carlijn!”

Carlijn Ottens | Ondernemer

“Ik raad het iedereen aan die wil leren hoe je social media beter kan inzetten voor je bedrijf”

“Ik ben heel erg blij dat ik de online video training Killer Content Creëren bij SoSocial heb gevolgd. Ondanks dat ik zelf al veel weet over social media, waren er toch wat nieuwe tips die ik kreeg. De informatie wordt op een rustige, duidelijke manier gebracht en de opdrachten die je meekrijgt zorgen ervoor dat je een stap verder gaat met je socials. Ik raad het iedereen aan die wil leren hoe je social media beter kan inzetten voor je bedrijf & hoe je weer je creativiteit terugkrijgt voor je kanalen 🙌🏼”

Esther ter Veen | Contentmarketeer

YES, maar

WAAROM SOSOCIAL?

WAT WE NIET DOEN TIJDENS DE TRAINING

WAT VOORGANGERS ERVAN VONDEN

“de training gaat me helpen aan meer structuur”

“Met veel plezier heb ik de online killer content training gevolgd. De uitleg was duidelijk en een heldere opbouw om een goed plan te maken. Deze online training gaat mij zeker helpen om meer structuur aan te brengen in mijn planning, omdat het beheren van de social media slechts een klein deel van mijn werkzaamheden is. Weer genoeg stof om over na te denken.”

SANDER VAN ARNHEM

“Super praktische tips die makkelijk te implementeren zijn’

“Ik heb meegedaan met de training van Sosocial omdat ik altijd enorm twijfelde over wat te posten, ik vond praktisch niks goed genoeg en vroeg mezelf vooral af wie er op deze content zat te wachten. In de training wordt dit perfect getackeld, Carlijn geeft bovendien super praktische tips die makkelijk te implementeren zijn. Door de leuke opdrachten vloog ik door de training heen en was ik meteen ‘aan’ mijn bedrijf aan het bouwen. Na het afronden weet ik veel beter waar ik naartoe wil met mijn content.”

Anneke Heesbeen

“Fijne, overzichtelijke cursus, aanrader!”

“Ik vond Killer Content Creëren een heel fijne, overzichtelijke cursus. Met mijn achtergrond als journalist weet ik goed hoe ik verhalen moet maken, maar vond ik het soms best lastig om elke keer weer met nieuwe posts te komen. Mijn belangrijkste take-away van Carlijns cursus was om in thema’s en series te denken in plaats van in ‘onderwerpen’. Aanrader!”

Jolien van de Griendt

before

voor de training

after

Na de training

Q&A

Hoeveel tijd kost de online training?

De training online kijken kost je twee uur, je kunt daarnaast ook met de opdrachten aan de slag en we verwachten dat dit je ook ongeveer twee uur kost.

Waar kijk ik de online training?

Via onze online leeromgeving waar jij de inloggegevens van krijgt zodra je de online training gekocht hebt. Je kunt meteen aan de slag! Je hebt vier maanden toegang tot de training.

Voor wie is deze online training?

Voor iedereen die inspiratie wil om content te bedenken voor social media. Ben je zzp’er? Vul je de social kanalen van het bedrijf waar je werkt?

Is er een vervolgcursus?

Ja, de opleiding Social Media Baas maakt van jou een social media expert en leert je alles wat je moet weten op het gebied van social media. Dit is geen training maar een volledige online opleiding voor als jij nog meer wil dan alleen sterke content creëren.