GRATIS ONLINE MASTERCLASS

10 FOUTEN DIE BEDRIJVEN MAKEN

OP SOCIAL MEDIA

Klaar met maar ‘wat doen’ op social media // Moet jij social media er ook ‘even’ bij doen?

Dus.

HERKEN JIJ DIT?

Blijf lezen als je wil dat dit
compleet anders wordt.

Zij gingen je voor

Al honderd Social Media Bazen gingen jou voor en hebben nu wel de kennis en het zelfvertrouwen om social media goed op te kunnen zetten voor de organisatie. Geen twijfel meer maar actie.

“WE ZIJN LYRISCH OVER DE MASTERCLASS”

“Ik heb de masterclass met twee collega’s gevolgd en we waren er allemaal lyrisch over! We hebben zin om de socials van onze organisatie aan te pakken.”

JANNA

“Zeer nuttige inzichten”

“Kort maar krachtig en erg enthousiast vertelt. Zeer nuttige tips en inzichten uit deze masterclass gehaald. Ik zou hem iedereen die social media voor een organisatie beheert aanraden.”

Emma

“Geen blabla maar echt waardevolle informatie”

“Erg goed, vaak bestaan zulke masterclasses vooral uit een hoop blabla en veel reclame, maar jullie boden ook echt waardevolle informatie. De beste gratis masterclass die ik ooit heb gevolgd, bedankt.”

FRANK

je vraagt je misschien af

VOOR WIE IS DEZE MASTERCLASS?

CARLIJN BEKKER | FOUNDER & SOCIAL MEDIA STRATEEG SOSOCIAL

WIE DE TRAINING GEEFT

Carlijn Bekker is social media strateeg en trainer voor de upcoming Social Media Managers van het moment.

Met de door haarzelf ontwikkelde CONTENTMACHINE® en SOCIAL MEDIA BAAS® methode helpt ze online professionals om strategisch, analytisch én creatief op het hoogste niveau te presteren, zodat ze niet meer afhankelijk zijn van agencies en zelf de regie hebben over creatieve content en de gigantische winst die bedrijven dat oplevert.

A-merken als NCOI, Swiss Sense, Shoeby en Wakker Dier werkten al met Carlijn samen. Daarnaast trainde ze in de afgelopen jaren meer dan driehonderderd social media talenten.

Carlijn: “Dat gevoel van social media er ‘even’ bij moeten doen, ken is als geen ander. Zo begon mijn carrière ruim elf jaar geleden. Ik weet precies hoe het voelt als je maar wat aankloot en niet weet waar je mee bezig bent. Jaren experimenteerde ik met online content, met succes. Ik gun jou de shortcut naar mijn methodes die ik al jaren succesvol inzet bij grote merken en bekende organisaties.”

WIL JIJ IN 60 MINUTEN LEREN HOE JE DE 10 GROOTSTE SOCIAL MEDIA FOUTEN VOORKOMT?

Word jij een Social Media Baas?

Laat je gegevens achter en we kijken of jij geschikt bent voor deze opleiding.

BEn jij een match voor ons social boost programma?

Laat je gegevens achter en we kijken of jij geschikt bent voor dit programma.