INCOMPANY
TRAINING SOCIAL MEDIA

Social media is onmisbaar voor ieder bedrijf. Maar hoe zet je het succesvol in? Word onafhankelijk van externe social mediapartijen, en krijg met je team grip op je online groei dankzij een incompany training social media.

Velen bedrijven gingen je voor met een training of lezing van Social Media Strateeg Carlijn Bekker. Zij traint upcoming social media managers en teams.

Krijg als team, grip op je online groei.

Meer kennis, meer bereik, meer verkopen, een sterker online brand // Meer kennis, meer bereik, meer verkopen, een sterker online brand // Meer kennis, meer bereik, meer verkopen, een sterker online brand //

Social media incompany training

Wat kun je verwachten?

Een Incompany training is een training op maat exclusief voor jouw organisatie. Wil je een training over een specifiek onderwerp? Dat kan. Twijfel je nog over welk thema binnen social media echt belangrijk is? De ervaring leert dat onderstaande onderwerpen zich perfect lenen om jouw team verder te helpen op gebied van social media.

WAAR WIL JE OVER LEREN

POPULAIRE THEMA'S

Graag een ander onderwerp aan bod laten komen? Dan passen we graag de inhoud aan.

Zij gingen je voor

Al honderd Social Media Bazen gingen jou voor en hebben nu wel de kennis en het zelfvertrouwen om social media goed op te kunnen zetten voor de organisatie. Geen twijfel meer maar actie.

“Ons social media team is klaargestoomd”

“Carlijn is een enthousiaste trainer die ons team twee dagen heeft meegenomen in de wereld van social media. Ze heeft ons social media team klaargestoomd om het social media plan voor “LeverStijl” uit te gaan voeren.”

Stephen van Vucht | Norgine (Leverstijl)

“bevlogen, enthousiast en praktische tips”

“Carlijn weet binnen korte tijd een sessie op te zetten op basis van de vragen die er bij ons waren over de inzet van social media. Op een bevlogen en enthousiaste wijze heeft ze ons team in een sessie voorzien van bruikbare tips & tricks.
Ze is duidelijk op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van social media en weet die in heldere taal te vertalen naar praktische tips. Daarmee konden we direct vooruit!”

René van den Kerkhof | D66

“De persoon om A merken verder uit te dagen in hun social media performance”

“Ik ken Carlijn al jaren als de persoon om A merken (en zij die de A positie ambiëren) verder uit te dagen in hun social media performance. Persoonlijk vind ik dat veel merken te afhankelijk zijn van overpriced agencies en zelf niet de strategische en analytische vaardigheden in huis hebben om goed doordachte keuzes te maken. Carlijn heeft scherpte en een visie op topniveau en verdient zichzelf binnen no time terug. Wie raad ik dit aan? Als je bent uitgespeeld met social media cursussen, boeken en events, dan ga je naar Carlijn.”

Marieke Pijler | Ondernemer

WIJ WERKTEN AL MET

offerte opvragen