referenties

"een echte topper"

"Carlijn is onze steun en toeverlaat voor Facebook en Instagram. Wall posts, advertising, testjes draaien, wat werkt goed en wat niet: je kan er allemaal voor bij Carlijn terecht. Ze schakelt op de juiste momenten met onze creatief en inhoudelijk medewerkers, is flexibel en weet zich nieuwe informatie zich snel eigen te maken. Oh, en had ik al gezegd dat ze onze Instagram from scratch heeft ingericht? Een echte topper!"
"Een zeer waardevolle training vol met tips die onmiddellijk inzetbaar zijn. Er ging voor mij een nieuwe wereld open en kreeg super veel nieuwe inzichten. Daarnaast gaf het me zin en energie om direct aan de slag te gaan. Sindsdien heb ik een mooie routine op sociale media kunnen opbouwen en val ik nooit meer zonder inspiratie! Een echte aanrader!"
"De opleiding is een fijne aanvulling op de videotraining Killer Content Creëren, die ik eerder volgde. Alleen ga je nu nog meer de diepte in, wat ik erg interessant vind. Ook als je alleen basiskennis over social media hebt, is deze opleiding geschikt. Carlijn legt alle informatie rustig en duidelijk uit. Ik vind het prettig dat de lessen zowel in video als tekst te volgen zijn. De video’s duren maximaal dertig minuten en zijn daardoor laagdrempelig om te volgen. Voor mijn werk probeer ik op de hoogte te blijven van alle trends op het gebied van social media, maar soms schiet dat er door drukte bij in. Daarom is de Facebook-pagina van Sosocial Club erg handig. Daarin vertelt Carlijn over nieuwe tools en legt ze gelijk uit hoe deze werken. Na een module is het mogelijk om je kennis te testen in een oefentoets. Zo kon ik gelijk zien welke informatie ik nog eens zou willen nalezen. Tot nu toe ben ik erg enthousiast over de opleiding Social Media Baas.”

"Een zeer inspirerende opleiding"

"De opleiding Social Media Baas heeft mij meer geleerd over hoe je eenvoudig en op een creatieve manier content kan creëren. Dat je juist dingen moet proberen om erachter te komen wat voor jouw organisatie werkt en vooral niet te veel moet twijfelen of je een bericht wel kan posten. Verder geeft de opleiding veel informatie over de werking van social media zoals de werking van algoritmes en het plaatsen van advertenties. Ook de extra’s buiten de training om zijn erg interessant. Al met al een voor mij zeer inspirerende opleiding."

Jij blij, wij blij