REFERENTIES

JIJ BLIJ, WIJ BLIJ​

"Carlijn is onze steun en toeverlaat voor Facebook en Instagram. Wall posts, advertising, testjes draaien, wat werkt goed en wat niet: je kan er allemaal voor bij Carlijn terecht. Ze schakelt op de juiste momenten met onze creatief en inhoudelijk medewerkers, is flexibel en weet zich nieuwe informatie zich snel eigen te maken. Oh, en had ik al gezegd dat ze onze Instagram from scratch heeft ingericht? Een echte topper!"
Jet Salamons
Campaigner Wakker Dier
"Door de opleiding 'Social Media Baas' weet ik hoe ik een social media strategie opzet, weet ik precies waar ik op moet letten bij het maken van posts en hoe je goede content maakt in tekst en beeld. Daarnaast is adverteren met dynamische advertenties me nu helemaal duidelijk: doelgroepen samenstellen, een campagne maken en verschillende advertenties naast elkaar in een advertentieset zetten om de perfecte advertentie te kunnen opstellen. Ik ben heel blij dat ik de opleiding gevolgd heb en zou hem iedereen aanraden!"
Regina van der Sloot
"Het gebruik van sociale media wordt begrijpelijk uitgelegd. De opleiding is zo opgebouwd dat je de theorie direct in de praktijk op je eigen accounts kan toepassen. Je ziet dus snel resultaat van de opleiding!"​
Tim van Gulijk
Junior Communicatie Adviseur
"De opleiding Social Media Baas heeft mij meer geleerd over hoe je eenvoudig en op een creatieve manier content kan creëren. Dat je juist dingen moet proberen om erachter te komen wat voor jouw organisatie werkt en vooral niet te veel moet twijfelen of je een bericht wel kan posten. Verder geeft de opleiding veel informatie over de werking van social media zoals de werking van algoritmes en het plaatsen van advertenties. Ook de extra’s buiten de training om zijn erg interessant. Al met al een voor mij zeer inspirerende opleiding."
Cindy van Maren​
Marketingmedewerker
"De opleiding is een fijne aanvulling op de videotraining Killer Content Creëren, die ik eerder volgde. Alleen ga je nu nog meer de diepte in, wat ik erg interessant vind. Ook als je alleen basiskennis over social media hebt, is deze opleiding geschikt. Carlijn legt alle informatie rustig en duidelijk uit. Ik vind het prettig dat de lessen zowel in video als tekst te volgen zijn. De video’s duren maximaal dertig minuten en zijn daardoor laagdrempelig om te volgen. Voor mijn werk probeer ik op de hoogte te blijven van alle trends op het gebied van social media, maar soms schiet dat er door drukte bij in. Daarom is de Facebook-pagina van Sosocial Club erg handig. Daarin vertelt Carlijn over nieuwe tools en legt ze gelijk uit hoe deze werken. Na een module is het mogelijk om je kennis te testen in een oefentoets. Zo kon ik gelijk zien welke informatie ik nog eens zou willen nalezen. Tot nu toe ben ik erg enthousiast over de opleiding Social Media Baas.”
Maike Abma
Journalist
"De opleiding is divers en bevat alle aspecten van online marketing. Alles is enorm goed uitgelegd middels een persoonlijke video en tekst. Zo blijft de informatie écht hangen en beleef je er veel plezier aan. Ik heb veel van de opleiding geleerd. Over hoe je je content bepaald en inzet, welke kanalen het handigst zijn voor jouw doelgroep, hoe je advertenties opzet en meetbaar maakt en nog zoveel meer. Ik raad de cursus enorm aan. Ik ben heel blij dat ik de opleiding gevolgd heb en zou hem iedereen aanraden!"
June
Marketingmedewerker
"Een zeer waardevolle training vol met tips die onmiddellijk inzetbaar zijn. Er ging voor mij een nieuwe wereld open en kreeg super veel nieuwe inzichten. Daarnaast gaf het me zin en energie om direct aan de slag te gaan. Sindsdien heb ik een mooie routine op sociale media kunnen opbouwen en val ik nooit meer zonder inspiratie! Een echte aanrader!"
Francesca Vandema
Fotograaf