High level training & consultancy voor social media professionals met ongekende ambities.

OVER SOSOCIAL

Heb jij ongekende ambities voor jouw merk? En weet je dat social media je sky high kan laten gaan? Als professional én als organisatie. Dan wil je SOSOCIAl aan je zijde heb.

Wij bieden high level consultancy & training voor social media teams van snelgroeiende brands & scale ups die de nummer één van hun markt willen zijn. Kom met een sterk intern team binnen één jaar tot die doorbraak op social media. Gegarandeerd een hoge en meetbare social media ROI & een team dat topprestaties levert.

Founder Carlijn Bekker is jaren actief als Social Media Strateeg voor A-merken en bekende organisaties en onder de naam SOSOCIAL helpt ze met haar team om van jouw merk de nummer één in de markt te maken. We helpen een select aantal merken & organisaties per jaar.

SOSOCIAL
THE AGENCY

SOSOCIAL the Agency is een social media agency om de socials van A-merken en bekende organisaties helemaal uit handen te nemen: van social media strategie tot content creatie en advertising.

SOSOCIAL
THE academy

Ben jij razend ambitieus en wil jij een social media ster voor A-merken worden? Dan trainen we je graag tot de werkgevers voor je in de rij staan.