TRAININGEN VOOR SOCIAL MEDIA MANAGERS VAN DE TOEKOMST

Bedrijven staan te springen om professionals met sterke social media skills. Word jij social media manager voor de mooiste merken en organisaties van Nederland? Help jij deze organisaties groeien in bereik, interactie en omzet? 

Bekijk onze social media trainingen en help je organisatie groeien in bereik, interactie en omzet.

We leiden het social media talent van de toekomst op.  

Droom jij als Social Media Manager van meer vrijheid?  Maar twijfel je om voor jezelf te beginnen; omdat je niet zo goed weet hoe je het aan moet pakken? SOSOCIAL’s Carlijn Bekker begon elf jaar geleden als freelancer en deelt in deze masterclass alle tactieken & tips die haar hebben binnengekregen bij grote A-merken en organisaties én ervoor zorgen dat klanten haar vinden in plaats van andersom

Wil jij graag meer plaatsen op je socials of de socials van je bedrijf? Maar heb je geen inspiratie? Dan is de videotraining Killer Content Creëren iets voor jou!

VIDEOTRAINING
(VER)LEIDEN VIA LINKEDIN

LinkedIn is dé plek waar je als organisatie en professional moet zijn. Haal je nog maar weinig uit het platform, vind je het zonde dat je die kansen laat liggen en wil je daar heel snel verandering in brengen? Dan is de videotraining (Ver)Leiden via LinkedIn iets voor jou.

ONLINE OPLEIDING
SOCIAL MEDIA BAAS

Ben jij door je baas gebombardeerd tot social media manager, maar ren je stiekem als een kip zonder kop rond in de online jungle? Dan is de opleiding Social Media Baas iets voor jou.

social media opleiding

1 OP 1 ADVIES: SOCIAL MEDIA ENDGAME

Wil jij – met je team – in één jaar extreme online groei, zonder afhankelijke te zijn van externe agencies? Dan is het high level Consultancy traject Social Media Endgame, iets voor jou.