TRAININGEN VOOR SOCIAL MEDIA MANAGERS VAN DE TOEKOMST

Bedrijven staan te springen om professionals met sterke social media skills. Word jij social media manager voor de mooiste merken en organisaties van Nederland? Help jij deze organisaties groeien in bereik, interactie en omzet? Bekijk onze social media trainingen en help je organisatie groeien in bereik, interactie en omzet. We leiden het social media talent van de toekomst op.

ONLINE OPLEIDING
SOCIAL MEDIA BAAS

VIDEOTRAINING
KILLER CONTENT CREËREN

VIDEOTRAINING
(VER)LEIDEN VIA LINKEDIN

ONLINE MASTERCLASS
KICK-START JE CARRIÈRE ALS FREELANCE SOCIAL MEDIA MANAGER

1 OP 1 ADVIES
SOCIAL MEDIA ENDGAME

ONLINE OPLEIDING SOCIAL MEDIA BAAS

Ben jij door je baas gebombardeerd tot social media manager, maar ren je stiekem als een kip zonder kop rond in de online jungle? Dan is de opleiding Social Media Baas iets voor jou.

Ook jij kunt een succesvolle social media strategie neerzetten, je hebt alleen een goed plan en de juiste kennis nodig.

VANAF €1456,-

VIDEOTRAINING KILLER CONTENT CREËREN

Wil jij graag meer plaatsen op je socials of de socials van je bedrijf? Maar heb je geen inspiratie? Dan is de videotraining Killer Content Creëren iets voor jou!

Elke dag ben jij bezig met het bedenken wat jij nu weer op social media moet plaatsen. Dat kost je superveel tijd, moeite en energie. Het is soms weken stil omdat gebrek aan inspiratie je tegenhoudt. Als je dan eindelijk iets plaatst twijfel je of je volgers het wel leuk vinden en of het past bij de organisatie.

VANAF €94,-

VIDEOTRAINING (VER)LEIDEN VIA LINKEDIN

Ben jij op je werk aangewezen om aan de slag te gaan met LinkedIn, maar doe je maar wat? Leveren de posts die je plaatst op het bedrijfsprofiel maar weinig bereik op? En vind je het ook lastig op je eigen profiel relevante content te plaatsen?

In de training (Ver)Leiden via LinkedIn leer jij hoe je relevante content creëert, je profiel next level brengt, jezelf als professional op de kaart zet, potentiële klanten aanspreekt en daarmee meer bereik én verkopen realiseert voor je organisatie.

VANAF €297,-

ONLINE MASTERCLASS KICK-START JE CARRIÈRE ALS FREELANCE SOCIAL MEDIA MANAGER

Droom jij als Social Media Manager van meer vrijheid? Werken waar en wanneer jij dat wil? Maar twijfel je om voor jezelf te beginnen; omdat je niet zo goed weet hoe je het aan moet pakken? Of ben je voor jezelf begonnen, maar moet je veel moeite doen voor opdrachten?

SOSOCIAL’s Carlijn Bekker begon 11 jaar geleden als freelancer en deelt in deze masterclass alle tactieken & tips die haar hebben binnengekregen bij grote A-merken en organisaties én ervoor zorgen dat klanten haar vinden in plaats van andersom. Bespaar op leergeld en maak direct een kick-start als freelance Social Media Manager.

VANAF €77,-

1 OP 1 ADVIES SOCIAL MEDIA ENDGAME

Ben jij een snelgroeiende scale-up, maar heb je je online groei niet zelf in de hand? Lig je aan het zuurstof bij dure agencies, zonder bezieling of commitment voor jouw bedrijf?

Word onafhankelijk van externe partijen, en krijg met je team grip op je online groei.

VANAF €1.800,- PER MAAND

OVER SOSOCIAL