LEER KLANTEN & WERKGEVERS VERLEIDEN VIA LINKEDIN

Ben jij op je werk aangewezen om aan de slag te gaan met LinkedIn, maar doe je maar wat? Leveren de posts die je plaatst op het bedrijfsprofiel maar weinig bereik op? En vind je het ook lastig op je eigen profiel relevante content te plaatsen?

In de training (Ver)Leiden via LinkedIn leer jij hoe je relevante content creëert, je profiel next level brengt, jezelf als professional op de kaart zet, potentiële klanten aanspreekt en daarmee meer bereik én verkopen realiseert voor je organisatie.

PAK KLANTEN & TOEKOMSTIGE WERKGEVERS IN
MET ONWEERSTAANBARE LINKEDIN SKILLS

GROTER BEREIK
& MEER KLANTEN
UIT LINKEDIN

LinkedIn is dé plek waar je als organisatie en professional moet zijn. Haal je nog maar weinig uit het platform, vind je het zonde dat je die kansen laat liggen en wil je daar heel snel verandering in brengen?

Dan is het tijd om jouw LinkedIn skills te boosten, want ze gaan jou verder helpen in je carrière. Een groter bereik, meer klanten en een expertstatus creëren via LinkedIn liggen binnen handbereik.

DIT GA JE LEREN

MODULE 1:
DE BASIS VAN LINKEDIN

Wat is LinkedIn, hoe is het begonnen en nog belangrijker: voor wie én waarom is LinkedIn interessant?

MODULE 2:
LINKEDIN INZETTEN ALS ORGANISATIE

Hoe zet je als organisatie LinkedIn optimaal in? We delen de strategie om je organisatie te laten groeien via LinkedIn.

MODULE 3:
LINKEDIN INZETTEN ALS PROFESSIONAL

Hoe creer je een verleidelijk profiel dat je expertstatus benadrukt en klanten of potentiele werknemers aantrekt? Ook als werknemer wil jij met LinkedIn aan de slag.

MODULE 4:
CONTENT &
HET ALGORITME

Wat voor content scoort het beste op LinkedIn? Hoe vaak post je? Dit en én hoe het algoritme van LinkedIn werkt leer je in deze module.

MODULE 5:
SALES & LEADGENERATIE VIA LINKEDIN

In deze module leer ik je hoe je LinkedIn slim inzet om nieuwe leads of verkopen binnen te halen en in contact komt met belangrijke connecties.

BONUS MODULE: ADVERTEREN OP LINKEDIN

Wil jij je bereik een boost geven? Dan kan LinkedIn Advertising interessant voor je zijn. In deze les neem ik je mee in de basis van LinkedIn adverteren, zodat jij je eerste advertentie kunt maken.

WIL je MEER UIT LINKEDIN HALEN
VOOR JEZELF EN DE ORGANISATIE,
maar weet je niet hoe?

TRAINING: (VER)LEIDEN VIA LINKEDIN

350
297
ex btw
  • Drie maanden toegang tot de online videotraining met 5 modules (twee uur aan videomateriaal)
  • Digitaal werkboek
  • Ebook download met alle informatie uit de training zodat je het altijd nog eens rustig kunt nalezen (ter waarde van €25)
  • Certificaat van deelname
  • Bonus module: adverteren op LinkedIn (ter waarde van €100)
  • Bonus video: Sales navigator uitgelegd (ter waarde van €10)
  • Bonus: Digitale cheatsheets (ter waarde van €35): - 50 LinkedIn content ideeën - Digitale checklist: een perfect profiel

VOOR WIE IS DEZE TRAINING?

Als je linkedin voor een organisatie inzet

Zit de organisatie waar jij werkt op LinkedIn en moet jij deze pagina beheren? Dan is de training zeker iets voor jou, want we gaan het in de training uitgebreid hebben over hoe je als bedrijf je bereik en verkopen kan boosten.

Als je linkedin als professional inzet

Ben jij ondernemer, werknemer of werkzoekende? Dan is de training ook geschikt. Ik leer je namelijk niet alleen wat de beste strategie is voor bedrijven om LinkedIn in te zetten, maar leer je ook hoe je je eigen profiel sterk neerzet, en wat voor content je kunt plaatsen om expertstatus te benadrukken en daarmee werkgevers of klanten naar je toetrekt.

WAT CURSISTEN ERVAN VONDEN:

Suzanne Bloks
Suzanne BloksPhD kandidaat aan de Universiteit van Hamburg
Lees verder
"De cursus (Ver)Leiden met LinkedIn nodigt met concrete tips en handige stappenplannen uit om je LinkedIn doelen zo snel mogelijk te verwezenlijken. Mijn LinkedIn doel is het bereiken van een breder publiek met mijn onderzoek. Door de cursus heb ik niet alleen geleerd welke posts het beste werken, maar ook wanneer ik mijn posts het beste kan plaatsen en welke andere LinkedIn activiteiten van mij van invloed zijn op het succes van mijn posts. Daarnaast hebben de voorbeelden van succesvolle posts en de ideeën voor mogelijke posts me de ogen geopend voor de creatievere invulling die ik aan posts kan geven om mijn onderzoek via LinkedIn onder de aandacht te brengen. Kortom: Deze cursus is zeer leerzaam en inspirerend voor iedereen die LinkedIn slim en effectief wilt inzetten!"
Sylvia Hanenbergh
Sylvia HanenberghSpecialist continu verbeteren
Lees verder
"De training ‘(Ver)leiden via LinkedIn’ heeft mij verder wegwijs gemaakt op LinkedIn. De training is duidelijk opgebouwd in modules, bestaande uit video’s, tekst en opdrachten. Stapsgewijs heb ik a.d.h.v. deze modules onze prive profielen en het zakelijke profiel verder kunnen optimaliseren. Tevens is er een naslagwerk, wat prettig is om er nog ’s bij te pakken. De ins & outs, de tips, do’s & dont’s die in de training naar voren gekomen zijn helder. Tal van concrete handvatten om direct toe te passen in de praktijk. A.d.h.v. de bonusmodule ‘adverteren via LinkedIn’ ben ik zelfs met onze eerste advertentie aan de slag gegaan. De training ‘(Ver)leiden via LinkedIn’ is een echte aanrader!"
Femke Kamps
Femke KampsSocial Media Manager
Lees verder
"Als freelance social media manager dacht ik al veel te weten over LinkedIn. De training (Ver)leiden via Linkedin wist me echter te verrassen met concrete tips, fijne voorbeelden en praktische opdrachten om mijn kennis naar een hoger niveau te tillen. Dit alles onderbouwt door feiten en cijfers. Carlijn weet je hiermee niet alleen te inspireren om LinkedIn effectief in te zetten, maar geeft je met haar no-nonsense uitleg daadwerkelijk de handvatten om direct aan de slag te gaan. Vooral de modules om LinkedIn in te zetten als organisatie en het creëren van waardevolle content, leverden mij tal van nieuwe ideeën op. Ook vond ik het enorm fijn dat de videotraining volledig tekstueel is uitgewerkt. Dit geeft je de mogelijkheid om de grote hoeveelheid stof ook nog even op je gemakje na te lezen. En dan ontvang je ook nog eens veel leerzame bonussen! Voor zowel beginners als gevorderden een onwijs interessante training."
Anneke Heesbeen
Anneke HeesbeenOndernemer
Lees verder
"Ik had een LinkedIn-profiel, maar daar was ook alles mee gezegd. Dankzij deze training begrijp ik veel meer over de potentie van LinkedIn. Dat er zó veel mogelijk is, daar was ik me nog helemaal niet sterk bewust van. De video's en downloads zijn helder en geven hele concrete handvaten, ik kan er direct mee aan de slag! Een dikke aanrader voor iedereen die méér uit zijn of haar LinkedIn wil halen."
Dieter van Holder
Dieter van HolderOndernemer
Lees verder
"De eerste keer dat ik Carlijn zag was... *drum roll* in een advertentie op social media! Ze sprak me aan met haar boodschap en na een gratis webinar volgde ik een social media training bij haar. Deze gaf me heel wat duidelijkheid en concrete tools waarmee ik uiteindelijk zelf aan de slag kon. Toen ik hoorde dat ze een LinkedIn training klaar had, was ik dan ook meteen warm om ook deze uit te proberen. De manier waarop Carlijn communiceert is helder, eerlijk en vrij van onnodige bling of extreme superlatieven. Iets dat ik echt apprecieer. Ik kijk uit naar wat ze in de toekomst nog zal delen!"
Previous
Next

EVEN VOORSTELLEN

CARLIJN BEKKER, FOUNDER SOSOCIAL

Ben jij ineens uitgeroepen tot social media manager, maar weet je echt niet alle ins en outs van de online wereld? Ik weet hoe jij je voelt.

Zo’n negen jaar geleden werd ik gebombardeerd tot degene die social media er ‘nog even bij mocht doen’. Hoe dat voelde? Alsof ik uit een vliegtuig moest springen zonder parachute zegmaar. Want ja: socials vond ik best tof, maar wat wist ik er nou eigenlijk echt van? Ik deed maar wat. En ondertussen keek iedereen van het bedrijf mee via LinkedIn en Instagram én had iedereen er een mening over.

Inmiddels heb ik alle kanten van de online wereld gezien: ik schreef het boek: De Blog Bijbel, schreef social teksten voor grote bedrijven, bedacht social strategieën en maakte advertentie campagnes. De liefde voor social media groeide: van iets wat ik erbij deed, werd het mijn bedrijf.

Na SOSOCIAL the Agency vond ik het tijd voor meer. Ik wilde niet alleen social content voor bedrijven maken en ze alles uit handen nemen. Maar medewerkers opleiden om dit zelf te kunnen. Dat gevoel van eerst geen idee hebben wat je aan het doen bent, naar zelf succes halen uit je socials dat gun ik iedereen. Ik wil jou de kennis en het zelfvertrouwen geven om een Social Media Baas te worden.

VEELGESTELDE VRAGEN

Zit de organisatie waar jij werkt op LinkedIn en moet jij deze pagina beheren? Dan is de training zeker iets voor jou, want we gaan het in de training uitgebreid hebben over hoe je als bedrijf je bereik en verkopen kan boosten.

Ben jij ondernemer, werknemer of werkzoekende? Dan is de training ook geschikt. Ik leer je namelijk niet alleen wat de beste strategie is voor bedrijven om LinkedIn in te zetten, maar leer je ook hoe je je eigen profiel sterk neerzet, en wat voor content je kunt plaatsen om expertstatus te benadrukken en daarmee werkgevers of klanten naar je toetrekt.

Ja! De training is juist ook interessant voor jou als je jezelf als professional op de kaart wil zetten, je bereik wil vergroten of je netwerk wil uitbreiden. LinkedIn is tegenwoordig veel meer dan alleen een banenplatform en is dus eigenlijk voor bijna alle professionals interessant om te gebruiken.

Dat kan! Deze training is 100% gefocust op LinkedIn, maar bij de opleiding Social Media Baas gaan we juist dieper in op Facebook en Instagram. Deze LinkedIn training is daar ook onderdeel van. 

De training bevat zo’n twee uur aan videomateriaal. We verwachten dat je met de opdrachten ongeveer een twee tot drie uur bezig bent. 

Je behoudt vier maanden toegang tot de opleiding vanaf de aanschaf. 

De videotraining is volledig online en zelfstandig, je kunt hem dus volgen, waar en wanneer het jou uitkomt! De video’s zijn beschikbaar voor je direct na de aankoop van de training en je kunt deze vier maanden bekijken.

Na aankoop krijg jij binnen een paar minuten een linkje in je inbox met de logingegevens. Je kunt direct van start. De training bestaat uit video’s die jij direct kunt volgen en uit tekst (als je liever wil lezen). Je volgt de training waar en wanneer het jou uitkomt. 

WORD JIJ EEN LINKEDIN BAAS?

Word jij een Social Media Baas?

Laat je gegevens achter en we kijken of jij geschikt bent voor deze opleiding.

BEn jij een match voor ons social boost programma?

Laat je gegevens achter en we kijken of jij geschikt bent voor dit programma.