LEER KLANTEN &

WERKGEVERS VERLEIDEN

VIA LINKEDIN

Meer kennis, meer bereik, meer verkopen, een sterker online brand // Meer zelfvertrouwen, meer ervaring, meer kansen op de arbeidsmarkt // Meer kennis, meer bereik, meer verkopen, een sterker online brand // Meer zelfvertrouwen, meer ervaring, meer kansen op de arbeidsmarkt // Meer kennis, meer bereik, meer verkopen, een sterker online brand // Meer zelfvertrouwen, meer ervaring, meer kansen op de arbeidsmarkt //

(Ver)leiden via LinkedIn

Ben jij op je werk aangewezen om aan de slag te gaan met LinkedIn, maar doe je maar wat? Leveren de posts die je plaatst op het bedrijfsprofiel maar weinig bereik op? En vind je het ook lastig op je eigen profiel relevante content te plaatsen? In de training (Ver)Leiden via LinkedIn leer jij hoe je relevante content creëert, je profiel next level brengt, jezelf als professional op de kaart zet, potentiële klanten aanspreekt en daarmee meer bereik én verkopen realiseert voor je organisatie.

Social media Zonder ervaring. Zonder kennis. Zonder ideeën. Zonder strategisch plan.

GROTER BEREIK & MEER KLANTEN UIT LINKEDIN

PAK KLANTEN & TOEKOMSTIGE WERKGEVERS IN MET ONWEERSTAANBARE LINKEDIN SKILLS

LinkedIn is dé plek waar je als organisatie en professional moet zijn. Haal je nog maar weinig uit het platform, vind je het zonde dat je die kansen laat liggen en wil je daar heel snel verandering in brengen?

Dan is het tijd om jouw LinkedIn skills te boosten, want ze gaan jou verder helpen in je carrière. Een groter bereik, meer klanten en een expertstatus creëren via LinkedIn liggen binnen handbereik. 

Dit ga je leren

01.

DE BASIS VAN LINKEDIN

Wat is LinkedIn, hoe is het begonnen en nog belangrijker: voor wie én waarom is LinkedIn interessant?

02.

LINKEDIN INZETTEN ALS ORGANISATIE

Hoe zet je als organisatie LinkedIn optimaal in? We delen de strategie om je organisatie te laten groeien via LinkedIn.

03.

LINKEDIN INZETTEN ALS PROFESSIONAL

Hoe creer je een verleidelijk profiel dat je expertstatus benadrukt en klanten of potentiele werknemers aantrekt? Ook als werknemer wil jij met LinkedIn aan de slag.

04.

CONTENT & HET ALGORITME

Wat voor content scoort het beste op LinkedIn? Hoe vaak post je? Dit en én hoe het algoritme van LinkedIn werkt leer je in deze module.

05.

SALES & LEADGENERATIE VIA LINKEDIN

In deze module leer ik je hoe je LinkedIn slim inzet om nieuwe leads of verkopen binnen te halen en in contact komt met belangrijke connecties.

06.

ADVERTEREN OP LINKEDIN

Wil jij je bereik een boost geven? Dan kan LinkedIn Advertising interessant voor je zijn. In deze les neem ik je mee in de basis van LinkedIn adverteren, zodat jij je eerste advertentie kunt maken.

WIL JE MEER UIT LINKEDIN HALEN VOOR JEZELF EN DE ORGANISATIE, MAAR WEET JE NIET HOE?

TRAINING
(VER)LEIDEN VIA LINKEDIN

€ 297,-
  • Drie maanden toegang tot de online videotraining met 5 modules (twee uur aan videomateriaal)
  • Digitaal werkboek
  • Ebook download met alle informatie uit de training zodat je het altijd nog eens rustig kunt nalezen (ter waarde van €25)
  • Certificaat van deelname
  • Bonus module: adverteren op LinkedIn (ter waarde van €100)
  • Bonus video: Sales navigator uitgelegd (ter waarde van €10)
  • Bonus: Digitale cheatsheets (ter waarde van €35): - 50 LinkedIn content ideeën - Digitale checklist: een perfect profiel

je vraagt je misschien af

VOOR WIE IS DEZE TRAINING?

ALS JE LINKEDIN VOOR EEN ORGANISATIE INZET

Zit de organisatie waar jij werkt op LinkedIn en moet jij deze pagina beheren? Dan is de training zeker iets voor jou, want we gaan het in de training uitgebreid hebben over hoe je als bedrijf je bereik en verkopen kan boosten.

ALS JE LINKEDIN ALS PROFESSIONAL INZET

Ben jij ondernemer, werknemer of werkzoekende? Dan is de training ook geschikt. Ik leer je namelijk niet alleen wat de beste strategie is voor bedrijven om LinkedIn in te zetten, maar leer je ook hoe je je eigen profiel sterk neerzet, en wat voor content je kunt plaatsen om expertstatus te benadrukken en daarmee werkgevers of klanten naar je toetrekt. 

WAT CURSISTEN ERVAN VONDEN

Al honderd Social Media Bazen gingen jou voor en hebben nu wel de kennis en het zelfvertrouwen om social media goed op te kunnen zetten voor de organisatie. Geen twijfel meer maar actie.

“Zeer leerzaam en inspirerend”

“De cursus (Ver)Leiden met LinkedIn nodigt met concrete tips en handige stappenplannen uit om je LinkedIn doelen zo snel mogelijk te verwezenlijken. Mijn LinkedIn doel is het bereiken van een breder publiek met mijn onderzoek. Door de cursus heb ik niet alleen geleerd welke posts het beste werken, maar ook wanneer ik mijn posts het beste kan plaatsen en welke andere LinkedIn activiteiten van mij van invloed zijn op het succes van mijn posts. Daarnaast hebben de voorbeelden van succesvolle posts en de ideeën voor mogelijke posts me de ogen geopend voor de creatievere invulling die ik aan posts kan geven om mijn onderzoek via LinkedIn onder de aandacht te brengen. Kortom: Deze cursus is zeer leerzaam en inspirerend voor iedereen die LinkedIn slim en effectief wilt inzetten!”

Suzanne Bloks | PhD kandidaat aan de Universiteit van Hamburg

“Concrete tips, fijne voorbeelden en praktische opdrachten”

 

“Als freelance social media manager dacht ik al veel te weten over LinkedIn. De training (Ver)leiden via Linkedin wist me echter te verrassen met concrete tips, fijne voorbeelden en praktische opdrachten om mijn kennis naar een hoger niveau te tillen. Dit alles onderbouwt door feiten en cijfers. Carlijn weet je hiermee niet alleen te inspireren om LinkedIn effectief in te zetten, maar geeft je met haar no-nonsense uitleg daadwerkelijk de handvatten om direct aan de slag te gaan. Vooral de modules om LinkedIn in te zetten als organisatie en het creëren van waardevolle content, leverden mij tal van nieuwe ideeën op. Ook vond ik het enorm fijn dat de videotraining volledig tekstueel is uitgewerkt. Dit geeft je de mogelijkheid om de grote hoeveelheid stof ook nog even op je gemakje na te lezen. En dan ontvang je ook nog eens veel leerzame bonussen! Voor zowel beginners als gevorderden een onwijs interessante training.”

Femke Kamps | Social Media Manager

“Helder, eerlijk, geen onnodige bling”


“De eerste keer dat ik Carlijn zag was… *drum roll* in een advertentie op social media! Ze sprak me aan met haar boodschap en na een gratis webinar volgde ik een social media training bij haar. Deze gaf me heel wat duidelijkheid en concrete tools waarmee ik uiteindelijk zelf aan de slag kon. Toen ik hoorde dat ze een LinkedIn training klaar had, was ik dan ook meteen warm om ook deze uit te proberen. De manier waarop Carlijn communiceert is helder, eerlijk en vrij van onnodige bling of extreme superlatieven. Iets dat ik echt apprecieer. Ik kijk uit naar wat ze in de toekomst nog zal delen!”

Dieter van Holder | Ondernemer

CARLIJN BEKKER | FOUNDER & SOCIAL MEDIA STRATEEG SOSOCIAL

WIE DE TRAINING GEEFT

Carlijn Bekker is social media strateeg en trainer voor de upcoming Social Media Managers van het moment.

Met de door haarzelf ontwikkelde CONTENTMACHINE® en SOCIAL MEDIA BAAS® methode helpt ze online professionals om strategisch, analytisch én creatief op het hoogste niveau te presteren, zodat ze niet meer afhankelijk zijn van agencies en zelf de regie hebben over creatieve content en de gigantische winst die bedrijven dat oplevert.

A-merken als NCOI, Swiss Sense, Shoeby en Wakker Dier werkten al met Carlijn samen. Daarnaast trainde ze in de afgelopen jaren meer dan driehonderderd social media talenten.

Carlijn: “Dat gevoel van social media er ‘even’ bij moeten doen, ken is als geen ander. Zo begon mijn carrière ruim elf jaar geleden. Ik weet precies hoe het voelt als je maar wat aankloot en niet weet waar je mee bezig bent. Jaren experimenteerde ik met online content, met succes. Ik gun jou de shortcut naar mijn methodes die ik al jaren succesvol inzet bij grote merken en bekende organisaties.”

Q&A

Is deze training iets voor mij?

Zit de organisatie waar jij werkt op LinkedIn en moet jij deze pagina beheren? Dan is de training zeker iets voor jou, want we gaan het in de training uitgebreid hebben over hoe je als bedrijf je bereik en verkopen kan boosten.

Ben jij ondernemer, werknemer of werkzoekende? Dan is de training ook geschikt. Ik leer je namelijk niet alleen wat de beste strategie is voor bedrijven om LinkedIn in te zetten, maar leer je ook hoe je je eigen profiel sterk neerzet, en wat voor content je kunt plaatsen om expertstatus te benadrukken en daarmee werkgevers of klanten naar je toetrekt.

IK BEN NIET OP ZOEK NAAR EEN BAAN, IS DE TRAINING DAN GESCHIKT?

Ja! De training is juist ook interessant voor jou als je jezelf als professional op de kaart wil zetten, je bereik wil vergroten of je netwerk wil uitbreiden. LinkedIn is tegenwoordig veel meer dan alleen een banenplatform en is dus eigenlijk voor bijna alle professionals interessant om te gebruiken.

IK WIL OOK MEER LEREN OVER INSTAGRAM EN FACEBOOK...

Dat kan! Deze training is 100% gefocust op LinkedIn, maar bij de opleiding Social Media Baas gaan we juist dieper in op Facebook en Instagram. Deze LinkedIn training is daar ook onderdeel van.

HOEVEEL TIJD KOST DE TRAINING?

De training bevat zo’n twee uur aan videomateriaal. We verwachten dat je met de opdrachten ongeveer een twee tot drie uur bezig bent.

HOE LANG HOUD IK TOEGANG TOT DE TRAINING?

Je behoudt vier maanden toegang tot de opleiding vanaf de aanschaf. 

WANNEER IS DE TRAINING?

De videotraining is volledig online en zelfstandig, je kunt hem dus volgen, waar en wanneer het jou uitkomt! De video’s zijn beschikbaar voor je direct na de aankoop van de training en je kunt deze vier maanden bekijken.

HOE VOLG IK DE TRAINING?

Na aankoop krijg jij binnen een paar minuten een linkje in je inbox met de logingegevens. Je kunt direct van start. De training bestaat uit video’s die jij direct kunt volgen en uit tekst (als je liever wil lezen). Je volgt de training waar en wanneer het jou uitkomt. 

Na aankoop krijg jij binnen een paar minuten een linkje in je inbox met de logingegevens. Je kunt direct van start. De training bestaat uit video’s die jij direct kunt volgen en uit tekst (als je liever wil lezen). Je volgt de training waar en wanneer het jou uitkomt. 

 

WORD JIJ EEN LINKEDIN BAAS?

Word jij een Social Media Baas?

Laat je gegevens achter en we kijken of jij geschikt bent voor deze opleiding.

BEn jij een match voor ons social boost programma?

Laat je gegevens achter en we kijken of jij geschikt bent voor dit programma.