7 hacks om sneller te groeien
op social media

Schrijf je nu in voor de gratis online masterclass en leer hoe jij je bedrijf of organisatie sneller laat groeien op social media.

Steek jij veel tijd in social media, maar levert het je niks op?

Jij...

Dit vonden kijkers van een eerdere masterclass

Ik heb de masterclass met twee collega's gevolgd en we waren er allemaal lyrisch over! We hebben zin om de socials van onze organisatie aan te pakken.
Janne
Bedankt voor het leuke webinar Carlijn. Ik heb weer zin om met social media aan de slag te gaan. Er zijn heel wat punten die ik nu kan verbeteren.
Rik
Het leerzaamste webinar dat ik ooit heb gevolgd! Vaak bevatten webinars veel blablabla, maar hier heb ik echt veel uitgehaald. Aanrader!
Petra
Ik heb veel opgestoken van deze masterclass! Ik deed toch meer fout dan ik aanvankelijk dacht, maar dat ga ik nu anders doen.
Mark
5/5

Voor wie is deze masterclass?

Even voorstellen

Ik ben Carlijn Bekker, founder van Social Media Agency & Academy SOSOCIAL. Nog tijdens mijn journalistieke opleiding begon ik met content creëren voor verschillende bladen en bedrijven. De focus ging al snel naar schrijven voor online en inmiddels verzorg ik al zo’n negen jaar de social media-accounts van verschillende bedrijven. Ik schrijf social teksten, bedenk sterke strategieën en adviseer bedrijven over hun content.

En hoewel dat soms best even zoeken was, geloof ik dat ik nu een sterke social strategie kan bedenken voor bedrijven mét killer content die perfect aansluit op de organisatie. En dat kun jij ook!

Online zichtbaarheid en daardoor: een groter bereik, meer interactie en een likeable bedrijf worden, waar klanten van willen kopen.

Het was geweldig om voor bedrijven alles uit handen te nemen op het gebied van social media, maar ik haal er nu juist heel veel energie uit om die kennis door te geven. Daarom focus ik me nu op het bijscholen en adviseren van communicatiemedewerkers zodat zij zelf een social pro kunnen worden en het bedrijf online zichtbaar kunnen maken door middel van killer content.

We werkten al met

Wil jij groeien op social media? Schrijf je in voor de gratis masterclass!

kun je er niet bij zijn? Blijf op de hoogte VAN NIEUWE DATA

Veelgestelde vragen

De masterclass is online te volgen via je laptop, tablet of telefoon. Na je inschrijving krijg je een mailtje met daarin de link naar de online masterclass. Vlak voor het webinar begint krijg je nog een reminder. Zodra de masterclass begint zie je een presentatie van mij. Zelf ben je niet in beeld. 

Wat jammer, maar geen zorgen! Ik geef deze masterclass regelmatig. 

Houd deze pagina goed in de gaten en schrijf je in voor een van de nieuwe data, zodat je er toch bij kunt zijn.

Dat kan. Je bent zelf niet in beeld, dus kan iets later instromen. Ben je veel later? Dan zou ik je aanraden om je in te schrijven voor een nieuwe masterclass zodat je zeker niets mist.

De masterclass duurt ongeveer een uur.  Maak je agenda leeg en houd een boekje bij de hand om tips in op te schrijven. Zo haal je er zeker alles uit.

Ja! Tijdens de masterclass kun je vragen stellen. Ik weet niet of ik aan alle vragen toekom, maar de moderators denken tijdens de masterclass ook graag met je mee als je nog vragen hebt. 

Nee, we sturen achteraf geen replay van de uitzending op en geen kopie van de presentatie, dus probeer er echt live bij te zijn en schrijf de informatie die je niet wil vergeten mee.

Word jij een Social Media Baas?

Laat je gegevens achter en we kijken of jij geschikt bent voor deze opleiding.

BEn jij een match voor ons social boost programma?

Laat je gegevens achter en we kijken of jij geschikt bent voor dit programma.