Gratis masterclass

7 HACKS OM SNELLER TE GROEIEN

op social media

Meer kennis, meer bereik, meer verkopen, een sterker online brand // Meer zelfvertrouwen, meer ervaring, meer kansen op de arbeidsmarkt // Meer kennis, meer bereik, meer verkopen, een sterker online brand // Meer zelfvertrouwen, meer ervaring, meer kansen op de arbeidsmarkt // Meer kennis, meer bereik, meer verkopen, een sterker online brand // Meer zelfvertrouwen, meer ervaring, meer kansen op de arbeidsmarkt //

STEEK JIJ VEEL TIJD IN SOCIAL MEDIA, MAAR LEVERT HET JE NIKS OP?

Jij...

DIT VONDEN KIJKERS ervan

Al honderd Social Media Bazen gingen jou voor en hebben nu wel de kennis en het zelfvertrouwen om social media goed op te kunnen zetten voor de organisatie. Geen twijfel meer maar actie.

Je ziet snel resultaat van de opleiding!

“Het gebruik van sociale media wordt begrijpelijk uitgelegd. De opleiding is zo opgebouwd dat je de theorie direct in de praktijk op je eigen accounts kan toepassen. Je ziet dus snel resultaat van de opleiding!”

TIM VAN GULIJK | JUNIOR COMMUNICATIE ADVISEUR

Social media kent geen geheimen meer voor jou

“Of je nu op strategisch of uitvoerend niveau actief bent; deze opleiding verrijkt! Carlijn deelt met veel enthousiasme alles wat je moet weten om als social media baas aan de slag te gaan. Social media kent geen geheimen meer voor jou en je bent op de hoogte van alle ins en outs, zodat je de kanalen optimaal kunt benutten voor jouw werkzaamheden. Na het volgen van deze opleiding werk ik efficiënter dan ooit op het gebied van content creatie voor social media en weet ik de kanalen optimaal in te zetten om de doelstellingen te bereiken. Bovendien vraag ik mijzelf niet langer af wat, waar (op welk kanaal) en wanneer ik content moet plaatsen, want mijn contentplanning is on fleek! Dank je wel Carlijn voor deze inspirerende, informatieve en vooral leerzame opleiding.”

DAGMAR VERHOEVEN | Contentmarketeer

Een fijne aanvulling op de videotraining Killer Content Creëren
“De opleiding is een fijne aanvulling op de videotraining Killer Content Creëren, die ik eerder volgde. Alleen ga je nu nog meer de diepte in, wat ik erg interessant vind. Ook als je alleen basiskennis over social media hebt, is deze opleiding geschikt. Carlijn legt alle informatie rustig en duidelijk uit. Ik vind het prettig dat de lessen zowel in video als tekst te volgen zijn. De video’s duren maximaal dertig minuten en zijn daardoor laagdrempelig om te volgen. Voor mijn werk probeer ik op de hoogte te blijven van alle trends op het gebied van social media, maar soms schiet dat er door drukte bij in. Daarom is de Facebook-pagina van Sosocial Club erg handig. Daarin vertelt Carlijn over nieuwe tools en legt ze gelijk uit hoe deze werken. Tot nu toe ben ik erg enthousiast over de opleiding Social Media Baas.”

MAIKE ABMA |

je vraagt je misschien af

VOOR WIE IS DEZE MASTERCLASS?

CARLIJN BEKKER | FOUNDER & SOCIAL MEDIA STRATEEG SOSOCIAL

Even voorstellen

Carlijn Bekker is social media strateeg en trainer voor de upcoming Social Media Managers van het moment.

Met de door haarzelf ontwikkelde CONTENTMACHINE® en SOCIAL MEDIA BAAS® methode helpt ze online professionals om strategisch, analytisch én creatief op het hoogste niveau te presteren, zodat ze niet meer afhankelijk zijn van agencies en zelf de regie hebben over creatieve content en de gigantische winst die bedrijven dat oplevert.

A-merken als NCOI, Swiss Sense, Shoeby en Wakker Dier werkten al met Carlijn samen. Daarnaast trainde ze in de afgelopen jaren meer dan driehonderderd social media talenten.

Carlijn: “Dat gevoel van social media er ‘even’ bij moeten doen, ken is als geen ander. Zo begon mijn carrière ruim elf jaar geleden. Ik weet precies hoe het voelt als je maar wat aankloot en niet weet waar je mee bezig bent. Jaren experimenteerde ik met online content, met succes. Ik gun jou de shortcut naar mijn methodes die ik al jaren succesvol inzet bij grote merken en bekende organisaties.”

En hoewel dat soms best even zoeken was, geloof ik dat ik nu een sterke social strategie kan bedenken voor bedrijven mét killer content die perfect aansluit op de organisatie. En dat kun jij ook!

Online zichtbaarheid en daardoor: een groter bereik, meer interactie en een likeable bedrijf worden, waar klanten van willen kopen.

Het was geweldig om voor bedrijven alles uit handen te nemen op het gebied van social media, maar ik haal er nu juist heel veel energie uit om die kennis door te geven. Daarom focus ik me nu op het bijscholen en adviseren van communicatiemedewerkers zodat zij zelf een social pro kunnen worden en het bedrijf online zichtbaar kunnen maken door middel van killer content.

Schrijf je in voor de gratis masterclass en leer hoe jij je organisatie laat groeien op social media

Q&A

Hoe kan ik de masterclass volgen?

De masterclass is online te volgen via je laptop, tablet of telefoon. Na je inschrijving krijg je een mailtje met daarin de link naar de online masterclass. Vlak voor het webinar begint krijg je nog een reminder. Zodra de masterclass begint zie je een presentatie van mij. Zelf ben je niet in beeld.

IK KAN NIET OP DE DATUM VAN DE MASTERCLASS

Wat jammer, maar geen zorgen! Ik geef deze masterclass regelmatig. Houd deze pagina goed in de gaten en schrijf je in voor een van de nieuwe data, zodat je er toch bij kunt zijn.

Kan ik iets later komen?

Dat kan. Je bent zelf niet in beeld, dus kan iets later instromen. Ben je veel later? Dan zou ik je aanraden om je in te schrijven voor een nieuwe masterclass zodat je zeker niets mist.

HOE LANG DUURT DE MASTERCLASS?​

De masterclass duurt ongeveer een uur. Maak je agenda leeg en houd een boekje bij de hand om tips in op te schrijven. Zo haal je er zeker alles uit.

KAN IK VRAGEN STELLEN TIJDENS DE MASTERCLASS?​

Ja! Tijdens de masterclass kun je vragen stellen. Ik weet niet of ik aan alle vragen toekom, maar de moderators denken tijdens de masterclass ook graag met je mee als je nog vragen hebt.

KRIJG IK EEN REPLAY (OF DE PRESENTATIE) ACHTERAF OPGESTUURD?

Nee, we sturen achteraf geen replay van de uitzending op en geen kopie van de presentatie, dus probeer er echt live bij te zijn en schrijf de informatie die je niet wil vergeten mee.

Word jij een Social Media Baas?

Laat je gegevens achter en we kijken of jij geschikt bent voor deze opleiding.

BEn jij een match voor ons social boost programma?

Laat je gegevens achter en we kijken of jij geschikt bent voor dit programma.