In 5 dagen van

'maar wat doen'

naar social media baas

Meer kennis, meer bereik, meer verkopen, een sterker online brand // Meer zelfvertrouwen, meer ervaring, meer kansen op de arbeidsmarkt // Meer kennis, meer bereik, meer verkopen, een sterker online brand // Meer zelfvertrouwen, meer ervaring, meer kansen op de arbeidsmarkt // Meer kennis, meer bereik, meer verkopen, een sterker online brand // Meer zelfvertrouwen, meer ervaring, meer kansen op de arbeidsmarkt //

Je bent de spil van het bedrijf en pakt graag van alles op

Je bent als communicatiemedewerker of marketeer druk in de weer met nieuwsbrieven maken, positionering, nieuwe markten aanboren en o ja… de social media kanalen, want je baas heeft je met de gedachte ‘leuk voor erbij’ ook nog even gebombardeerd tot dé nieuwe social media specialist… Van jou wordt verwacht dat je aan de slag gaat met de ietwat uitgedroogde socials en zo nieuwe leads binnenhaalt en de concurrentie voorblijft.

Of je bent een ambitieuze ondernemer en het succes van je bedrijf ligt sowieso in jouw handen.

Social media Zonder ervaring. Zonder kennis. Zonder ideeën. Zonder strategisch plan.

Dus.

Dit moet jou bekend voorkomen...

Blijf lezen als je wil dat dit
compleet anders wordt.

Wat jij écht wil is:

01.

STOPPEN MET AANMODDEREN

Je probeert wat, maar laten we eerlijk zijn; is het je alleen al gelukt? Voel je je al on top of the world als Social Media Baas?

02.

Weg met die onzekerheid

Iedere keer dat vervelende gevoel dat je maar ‘wat’ doet, maar eigenlijk als een kip zonder kop rondrent binnen de wereld, van dat gevoel moet je af. En het liefst zo snel mogelijk.

03.

De juiste strategieën

Met de juiste strategieën maak jij je bedrijf onweerstaanbaar op social media waardoor ze meer klanten of meer bereik genereren. Jij valt daarmee op bij de CEO én beheert de skills waar iedere ander bedrijf om staat te springen. Bedrijven zijn namelijk massaal op zoek naar social media talent, en hiermee steek jij met kop en schouders boven andere professionals of ondernemers uit.

Dit is het moment om een keuze te maken

Ga je ervoor of blijf je aankloten?

Gun het jezelf om je te blijven ontwikkelen. Stop met eindeloos aankloten op social media, je onzeker voelen en het gevoel hebben dat je niet met je tijd bent meegegaan. Social media blijft dan heel veel van je tijd – maar nog belangrijker headspace – innemen en iedereen blijft de social media content – waar jij niet echt tevreden over bent zien. Je blijft achter de ontwikkelingen aanrennen, en dat maakt je niet de meest interessante professional om aan te nemen of aan te houden bij een reorganisatie. Ook als ondernemer helpt dit gebrek aan skills je niet verder. Social media is immers de toekomst.

Jij wil in plaats van maar ‘wat’ doen op social media naar een Social Media Specialist met kennis, ervaring en visie. Degene zijn die precies weet hoe je een 5 sterren social media strategie bepaalt, killer content maakt én adverteert waardoor het bereik – of de verkopen – voor jouw organisatie door het dak schieten.  

Hoe het werkt

Yes, jij maakt de keuze om een Social Media Baas te worden

Hoe nu verder?

Ik vind vrijheid belangrijk en weet dat jij iemand bent die dit zelf (met een beetje hulp, vooruit) tot een succes kan maken, daarom kun je de opleiding volgen, waar en wanneer het jou uitkomt. Jij gaat zelf aan de slag met onze methodes, strategieën en shortcuts. In de avond, middag of de ochtend. Kijk een van de 40+ video’s waar en wanneer het jou uitkomt. Ga zelf met de opdrachten aan de slag – meteen voor je bedrijf, dat scheelt je weer een hoop werk, omdat je straks al van alles hebt uitgewerkt. Loop je vast? Stel je vragen in de SOSOCIAL Club en we denken gewoon met je mee.

Als je nu koopt, kun je direct van start. Ben je nu nog te druk? Pak de deal alvast en begin wat later, de opleiding blijft onbeperkt beschikbaar voor je, dus je kunt altijd nog iets terugkijken als je dat fijn vindt. Vooral bij de lessen over adverteren is dit bijvoorbeeld erg handig. Als je alle video’s kijkt én alle opdrachten maakt, ben je zo’n drie tot vier dagen met de opleiding bezig. Maar je hebt dan ook een social media strategie gemaakt voor je bedrijf, killer content en je eerste ads staan live.

je vraagt je misschien af

Waarom zou je een social media opleiding volgen?

Er zijn meerdere wegen die naar succes op social media leiden; waarom jezelf trainen?

Social media uit handen geven aan een bureau of eenpitter kan natuurlijk ook, maar is voor een bedrijf véél duurder, en is 9 van de 10x echt niet beter dan je medewerker opleiden. Die weet immers veel beter wat er speelt binnen de organisatie en heeft echt hart voor de zaak, dat valt met bureaus nog maar te bezien. Daarnaast betaal je bureau’s al snel vanaf de €2500 per maand voor wat content of ads, terwijl je met deze opleiding maar éénmalig dit bedrag kwijt bent je en je er vervolgens jaren van kan profiteren.

Online opleiding Social Media Baas

SOCIAL MEDIA BAAS® methode

voor ambitieuze professionals die een social media rockstar willen worden

hier ga jij mee aan de slag

01.

SOCIAL MEDIA STRATEGIE

Waar ben je zonder goede basis? Nergens! In de eerste module gaan we aan de slag met een sterke basis. Een goede strategie zodat jij weet waar je mee bezig bent en welke kant je op moet.

02.

SOCIAL MEDIA CONTENT

Content = king. Sterke content is de key naar succes op social media. In deze module leer jij hoe je Killer Content maakt.

03.

SOCIALS ANALYSEREN

Ben jij door je baas gebombardeerd tot social media manager, maar ren je stiekem als een kip zonder kop rond in de online jungle? Heb je het gevoel dat er véél meer uit je socials te halen valt als je daadwerkelijk kennis hebt van hetgeen waarmee je bezig bent? Dan is onze social media opleiding iets voor jou.

04.

SOCIAL MEDIA ADVERTISING

Soms is een sterke strategie en Killer Content niet genoeg: ads gaan je dan zeker verder helpen. Maar waar te beginnen? De Facebook ad manager kan een behoorlijk doolhof zijn met al die knopjes. Hier leren we je van 0 alles over adverteren op Facebook & Instagram.


Waarom Social Media Baas bij sosocial?

Social media opleidingen zijn er vaak voor ondernemers die zichzelf moeten laten zien. Jij als werknemer hebt daar niets aan. Jij wil leren hoe je het bedrijf in de kijker speelt, zonder constant met je eigen hoofd op de socials te moeten. En dat kan.

Carlijn Bekker is social media strateeg en trainer voor de upcoming Social Media Managers van het moment. Met de door haarzelf ontwikkelde SOCIAL MEDIA BAAS® methode helpt ze professionals om strategisch, analytisch én creatief op het hoogste niveau te presteren, zodat ze niet meer afhankelijk zijn van agencies en zelf de regie hebben over een meetbare, hoge social media ROI. A-merken als NCOI, Swiss Sense, Shoeby en Wakker Dier werkten al met Carlijn samen. Daarnaast trainde ze in de afgelopen jaren meer dan 300 social media managers.

Carlijn:
“Dat gevoel van social media er ‘even’ bij moeten doen, ken ik als geen ander. Zo begon mijn carrière ruim 11 jaar geleden. Ik weet als geen ander wat het is, als je maar wat aankloot. En ik weet na jaren zwoegen en experimenteren ook hoe het anders kan. Ik gun jouw de shortcut naar deze methodes.”

Dit is voor jou als

Dit is niet voor jou als

Zij gingen je voor

Al honderd Social Media Bazen gingen jou voor en hebben nu wel de kennis en het zelfvertrouwen om social media goed op te kunnen zetten voor de organisatie. Geen twijfel meer maar actie.

Social media kent geen geheimen meer voor jou

“Of je nu op strategisch of uitvoerend niveau actief bent; deze opleiding verrijkt! Carlijn deelt met veel enthousiasme alles wat je moet weten om als social media baas aan de slag te gaan. Social media kent geen geheimen meer voor jou en je bent op de hoogte van alle ins en outs, zodat je de kanalen optimaal kunt benutten voor jouw werkzaamheden. Na het volgen van deze opleiding werk ik efficiënter dan ooit op het gebied van content creatie voor social media en weet ik de kanalen optimaal in te zetten om de doelstellingen te bereiken. Bovendien vraag ik mijzelf niet langer af wat, waar (op welk kanaal) en wanneer ik content moet plaatsen, want mijn contentplanning is on fleek! Dank je wel Carlijn voor deze inspirerende, informatieve en vooral leerzame opleiding.”

DAGMAR VERHOEVEN | Contentmarketeer

Je ziet snel resultaat van de opleiding!

“Het gebruik van sociale media wordt begrijpelijk uitgelegd. De opleiding is zo opgebouwd dat je de theorie direct in de praktijk op je eigen accounts kan toepassen. Je ziet dus snel resultaat van de opleiding!”

TIM VAN GULIJK | JUNIOR COMMUNICATIE ADVISEUR

Een fijne aanvulling op de videotraining Killer Content Creëren
“De opleiding is een fijne aanvulling op de videotraining Killer Content Creëren, die ik eerder volgde. Alleen ga je nu nog meer de diepte in, wat ik erg interessant vind. Ook als je alleen basiskennis over social media hebt, is deze opleiding geschikt. Carlijn legt alle informatie rustig en duidelijk uit. Ik vind het prettig dat de lessen zowel in video als tekst te volgen zijn. De video’s duren maximaal dertig minuten en zijn daardoor laagdrempelig om te volgen. Voor mijn werk probeer ik op de hoogte te blijven van alle trends op het gebied van social media, maar soms schiet dat er door drukte bij in. Daarom is de Facebook-pagina van Sosocial Club erg handig. Daarin vertelt Carlijn over nieuwe tools en legt ze gelijk uit hoe deze werken. Tot nu toe ben ik erg enthousiast over de opleiding Social Media Baas.”

MAIKE ABMA | FREELANCE JOURNALIST

Speciaal aanbod

ONLINE OPLEIDING: SOCIAL MEDIA BAAS

Extra

Benieuwd naar de inhoud van deze opleiding?

Je gaat niet alleen leren maar ook doen.

Niet alleen ga je aan de bak met theorie, alle opdrachten ga je toepassen op jouw organisatie waardoor je na de opleiding niet alleen vele geleerd hebt, maar ook een social strategie hebt geschreven, een contentplanning gemaakt en je eerste ads live gezet.

Module 1: Social media gameplan: een social media strategie die werkt

Module 2: Verover social media met onvergelijkbare content

Module 3: De kracht van data: Leer analyseren als een dataspecialist

Module 4: Van content naar leads: Succesvol adverteren op social media

Maar JE KRIJGT MEER

Bonus Baby!

Online training

(Ver)Leiden via LinkedIn

In de training (Ver)Leiden via LinkedIn leer jij hoe je relevante content creëert, je profiel next level brengt, jezelf als professional op de kaart zet, potentiële klanten aanspreekt en daarmee meer bereik én verkopen realiseert voor je organisatie.

Online training

Killer Content Creëren

Elke dag ben jij bezig met het bedenken wat jij nu weer op social media moet plaatsen. Dat kost je superveel tijd, moeite en energie. Het is soms weken stil omdat gebrek aan inspiratie je tegenhoudt. Als je dan eindelijk iets plaatst twijfel je of je volgers het wel leuk vinden en of het past bij de organisatie.

Masterclass

Van likes naar sales: 
Haal het maximale uit Facebook & Instagram Shops

Hoe zet je Facebook en Instagram Shops in om meer verkopen uit social media te halen? Perfect voor online winkels! 

masterclass

Succesvol pinnen: 
Leer de geheimen van Pinterest met Vera van The Pin Branding

Hoewel het platform al een tijd meedraait, wordt ‘ie vaak vergeten. In deze Pinterest masterclass (van iets langer dan 30 minuten) bespreek ik met Vera, Pinterest expert van The Pin Branding, voor wie Pinterest interessant is en hoe jouw organisatie succesvol wordt op dit kanaal.

toolkit

Onmisbare tools als Social Media Manager

Sommige tools maken mijn leven als Social Media Manager een stuk makkelijker. Ik heb ze als bonus voor jou verzameld en in een handige toolkit gezet.

Hoe werkt het?

Je weet: ik wil die social media baas worden. Hoe nu verder?

01.

Bestel de opleiding online.

Koop via de bestelknop de opleiding direct.

02.

Ontvang alle informatie in je mailbox.

Binnen een paar minuutjes ontvang je alle informatie over de opleiding in je mailbox.

03.

Ga direct van start en word die Social Media Rockstar.

Je kunt direct beginnen!

Door je leidinggevende/de financiele afdeling van je bedrijf laten betalen? Stuur de bedrijfsgegevens naar info@sosocial.nl en we sturen je handmatig een factuur. Zodra die is voldaan ontvang je toegang tot de opleiding.

de deals

Totale waarden = €2.147

Social Media Baas

De online opleiding + alle eerder genoemde bonussen waar jij zelf mee aan de slag gaat.
€990,-
  •  

Totale waarden = €2.500

Social Media Baas EXTRA

De online opleiding, alle bonussen + je mag je opdrachten binnen drie maanden opsturen naar het SOSOCIAL team voor feedback.
€1250,-
  •  

Totale waarden = €3.500

Social Media Baas VIP

Wil jij onder leiding van een strateeg aan de slag? De online opleiding, alle bonussen + live kick-off sessie (met analyse van jouw accounts) + drie 1 op 1 sessies.
€2470,-
  •  

meer over

SOCIAL MEDIA BAAS VIP

3 maanden 1 op 1 aan de slag onder begeleiding van een social media strateeg.