vijftig SOCIAL MEDIA CONTENT IDEEËN WAAR JIJ JE BEDRIJF DIRECT ZICHTBAAR MEE MAAKT

Even voorstellen

Ik ben Carlijn Bekker, founder van Social Media Agency & Academy SOSOCIAL. Nog tijdens mijn journalistieke opleiding begon ik met content creëren voor verschillende bladen en bedrijven. De focus ging al snel naar schrijven voor online en inmiddels verzorg ik al zo’n negen jaar de social media-accounts van verschillende bedrijven. Ik schrijf social teksten, bedenk ik sterke strategieën en adviseer ik bedrijven over hun content. En hoewel dat soms best even zoeken was, geloof ik dat ik nu een sterke social strategie kan bedenken voor bedrijven mét killer content die perfect aansluit op de organisatie. En dat kun jij ook! Online zichtbaarheid en daardoor: een groter bereik, meer interactie en een likeable bedrijf worden, waar klanten van willen kopen. Het was geweldig om voor bedrijven alles uit handen te nemen op het gebied van social media, maar ik haal er nu juist heel veel energie uit om die kennis door te geven. Daarom focus ik me nu op het bijscholen en adviseren van communicatiemedewerkers zodat zij zelf een social pro kunnen worden en het bedrijf online zichtbaar kunnen maken door middel van killer content.

IK WERKTE AL SAMEN MET

ZET JIJ DE EERSTE STAP?

Hier komt jouw social inspiratie!

Laat je mail achter en het cheatsheet wordt naar je toe gestuurd. 

Word jij een Social Media Baas?

Laat je gegevens achter en we kijken of jij geschikt bent voor deze opleiding.

BEn jij een match voor ons social boost programma?

Laat je gegevens achter en we kijken of jij geschikt bent voor dit programma.