GRATIS MASTERCLASS

10 Fouten die bedrijven maken op social media

Schrijf je nu in voor de gratis online masterclass en leer hoe jij deze fouten voorkomt:

HERKEN JIJ DIT?

ZIJ GINGEN JE VOOR

5/5
Ik heb de masterclass met twee collega's gevolgd en we waren er allemaal lyrisch over! We hebben zin om de socials van onze organisatie aan te pakken.

Janne

Bedankt voor het leuke webinar Carlijn. Ik heb weer zin om met social media aan de slag te gaan. Er zijn heel wat punten die ik nu kan verbeteren.

Rik

Het leerzaamste webinar dat ik ooit heb gevolgd! Vaak bevatten webinars veel blablabla, maar hier heb ik echt veel uitgehaald. Aanrader!

Petra

Ik heb veel opgestoken van deze masterclass! Ik deed toch meer fout dan ik aanvankelijk dacht, maar dat ga ik nu anders doen.

Mark

VOOR WIE IS DEZE MASTERCLASS?

EVEN VOORSTELLEN

CARLIJN BEKKER, FOUNDER SOSOCIAL

Ben jij ineens uitgeroepen tot social media manager, maar weet je echt niet alle ins en outs van social media? Ik weet hoe jij je voelt. Zo’n tien jaar geleden werd ik gebombardeerd tot degene die social media er ‘nog even' bij mocht doen. Hoe dat voelde? Alsof ik uit een vliegtuig moest springen zonder parachute zegmaar. Want ja: online content en social media vond ik tof, maar wat wist ik er nou eigenlijk echt van? Ik deed maar wat. En ondertussen keek iedereen van de organisatie mee via Facebook en Instagram én had iedereen er een mening over. Inmiddels heb ik alle kanten van de online wereld gezien: ik schreef het boek: De Blog Bijbel, ik schreef social teksten voor grote organisaties, bedacht social strategieën en maakte advertentie campagnes. De liefde voor social media groeide: van iets wat ik erbij deed, werd het mijn bedrijf: SOSOCIAL. Dat gevoel van eerst geen idee hebben wat je aan het doen bent, naar zelf succes halen uit social media dat gun ik iedereen. Daarom wil ik jou de kennis en het zelfvertrouwen geven om een Social Media Baas te worden. Bedrijven staan te springen om professionals die goed zijn in social media marketing.

WE WERKTEN AL VOOR

WIL JIJ DE 10 GROOTSTE SOCIAL MEDIA FOUTEN VOORKOMEN?
KUN JE ER NIET BIJ ZIJN?

BLIJF OP DE HOOGTE VAN NIEUWE DATA:

VEELGESTELDE VRAGEN

De masterclass is online te volgen via je laptop, tablet of telefoon. Na je inschrijving krijg je een mailtje met daarin de link naar de online masterclass. Vlak voor het webinar begint krijg je nog een reminder. Zodra de masterclass begint zie je een presentatie van mij. Zelf ben je niet in beeld. 

Dat kan. Je bent zelf niet in beeld, dus kan iets later instromen. Ben je veel later? Dan zou ik je aanraden om je in te schrijven voor een nieuw webinar zodat je zeker niets mist.

Ja! Tijdens de masterclass kun je vragen stellen. Ik weet niet of ik aan alle vragen toekom, maar ik blijf na de chat altijd even hangen om nog wat vragen te beantwoorden.

Houd deze pagina goed in de gaten en schrijf je in voor een van de nieuwe data, zodat je er toch bij kunt zijn.

De masterclass duurt ongeveer één uur.  Maak je agenda leeg en houd een boekje bij de hand om tips in op te schrijven. Zo haal je er zeker alles uit. 

Nee, we sturen achteraf geen replay van de uitzending op en geen kopie van de presentatie, dus probeer er echt live bij te zijn en schrijf de informatie die je niet wil vergeten mee.

Word jij een Social Media Baas?

Laat je gegevens achter en we kijken of jij geschikt bent voor deze opleiding.

BEn jij een match voor ons social boost programma?

Laat je gegevens achter en we kijken of jij geschikt bent voor dit programma.