Word jij de
social media expert
van de organisatie?

Ben jij door je baas gebombardeerd tot social media manager, maar ren je stiekem als een kip zonder kop rond in de online jungle? Heb je het gevoel dat er véél meer uit je socials te halen valt als je daadwerkelijk kennis hebt van hetgeen waarmee je bezig bent? Dan is onze opleiding Social Media Baas iets voor jou.

Ook jij kunt een succesvolle social media strategie neerzetten, je hebt alleen een goed plan en de juiste kennis nodig.

SOCIAL MEDIA BAAS IN 2 MINUTEN

Wil jij begrijpen hoe social media werken, hoe je de socials van jouw organisatie naar een hoger niveau kan tillen en jij zo dé social pro van de business wordt?

Je kent het vast wel: je bent als communicatiemedewerker of marketeer druk in de weer met nieuwsbrieven maken, positionering, nieuwe markten aanboren en o ja… de social media kanalen, want je baas heeft je met de gedachte ‘leuk voor erbij’ ook nog even gebombardeerd tot dé nieuwe social media strateeg. Van jou wordt verwacht dat je aan de slag gaat met de ietwat uitgedroogde socials en zo nieuwe leads binnenhaalt en de concurrentie voorblijft.

Zonder ervaring. Zonder kennis. Zonder ideeën. Zonder strategisch plan.

Jouw gedachtes? Die schieten op en neer
tussen ‘Help’, ‘Paniek’ en ‘Nog meer paniek’

Je voelt je onzeker. Oké, je weet wat Facebook, Pinterest en Instagram voor social platformen zijn, je plaatst er immers zelf ook weleens een vakantiefoto op, maar hoe je ze daadwerkelijk effectief moet inzetten voor je bedrijf? Jij hebt geen idee.

Welke content plaats je? Wanneer moet je posts plaatsen? Wat als je geen inspiratie hebt? Het is een greep van een aantal twijfelachtige gedachtes die door jouw hoofd spoken. Het probleem zit ‘m er niet in dat je niet wil. Want je wil juist graag, heel graag zelfs, maar je weet alleen niet hoe. Vervolgens rommel je wat aan, plaatst zo af en toe een post, maar tot een daadwerkelijk effectief en strategisch plan is het nooit gekomen. Je wil niet achterblijven op de concurrent die wel toffe post plaatst en je baas trots maken, maar toch ga je nooit over tot actie. Het resultaat: je schuift het voor je uit, want: ‘Dat doe je morgen wel’, maar reality check: morgen komt nooit.

Eigenlijk is het best gek dat men vindt dat je social media, net als kunnen lopen, maar gewoon moet kunnen of ‘erbij kan doen’. Dat, terwijl je geen idee hebt hoe het écht werkt. Niemand heeft jou geleerd een social media strategie in elkaar te zetten en er is niemand om jou daarbij te helpen. En dat is jammer, jammer omdat er zoveel uit social media te halen valt: een groter bereik, meer interactie, binding met je klanten en meer verkopen.

Hoog tijd voor verandering, vind je niet?

Met de online opleiding Social Media Baas leer jij hoe je een sterke social strategie neerzet, hoe je killer content maakt én hoe je social media advertising kan inzetten. De drie belangrijkste thema’s OM JE VERKOPEN TE VERGROTEN.

Herken je dit?

Na de opleiding Social Media Baas:

Jij wil social media slim inzetten, verstand van zaken hebben, niet meer twijfelen, je onzeker voelen en ontelbare uren in je socials steken om erachter te komen dat die tijd, moeite en energie je amper iets hebben opgeleverd.

Word een Social Media Baas

NU tijdelijk VOOR:

€990,-

(exclusief btw)

Online opleiding: Social Media Baas (t.w.v. €1456)

  • Onbeperkt toegang tot de volledig online opleiding. Via video’s leer jij – wanneer het jou uitkomt – alles op het gebied van social media. Liever lezen? Dat kan ook! De informatie is in tekst en video beschikbaar.
  • Opdrachten om je kennis direct in de praktijk te brengen en toe te passen op de organisatie waar jij werkt. 
  • Digitaal werkboek.
  • Digitale toetsen om je kennis te testen.
  • Certificaat van deelname.

Extra

  • Toegang tot de training (Ver)Leiden via LinkedIn (twv €247).
  • De volledige inhoud van de training Killer Content Creëren (twv €94).
  • Onbeperkte toegang tot de Sosocial Club: Een Facebook Community waarin je jouw social media vragen kunt stellen en op de hoogte wordt gehouden van ontwikkelingen, nieuws en trends op het gebied van social media. Zo hoef je zelf niet constant alles te volgen op het gebied van social media wat constant verandert: wij houden je op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen en je kunt hier terecht voor jouw vragen over social media (twv €250).
  • Social media cheatsheets die jou helpen social media makkelijk en slim in te zetten (t.w.v. €100).

Totale waarde: €2.147,-

Doe nu mee voor: €990,-

Inhoud van de opleiding

We werkten al samen met

EVEN VOORSTELLEN

CARLIJN BEKKER, FOUNDER SOSOCIAL

Ben jij ineens uitgeroepen tot social media manager, maar weet je echt niet alle ins en outs van de online wereld? Ik weet hoe jij je voelt.

Zo’n negen jaar geleden werd ik gebombardeerd tot degene die social media er ‘nog even bij mocht doen’. Hoe dat voelde? Alsof ik uit een vliegtuig moest springen zonder parachute zegmaar. Want ja: socials vond ik best tof, maar wat wist ik er nou eigenlijk echt van? Ik deed maar wat. En ondertussen keek iedereen van het bedrijf mee via Facebook en Instagram én had iedereen er een mening over.

Inmiddels heb ik alle kanten van de online wereld gezien: ik schreef het boek: De Blog Bijbel, schreef social teksten voor grote bedrijven, bedacht social strategieën en maakte advertentie campagnes. De liefde voor social media groeide: van iets wat ik erbij deed, werd het mijn bedrijf.

Na SOSOCIAL the Agency vond ik het tijd voor meer. Ik wilde niet alleen social content voor bedrijven maken en ze alles uit handen nemen. Maar medewerkers opleiden om dit zelf te kunnen. Dat gevoel van eerst geen idee hebben wat je aan het doen bent, naar zelf succes halen uit je socials dat gun ik iedereen. Ik wil jou de kennis en het zelfvertrouwen geven om een Social Media Baas te worden.

deelnemers OVER de opleiding social media baas

WAAROM SOSOCIAL?

LIEVER EERST EEN
GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK INPLANNEN?

Ik houd maandelijks een beperkt aantal plekken in mijn agenda beschikbaar voor een gratis kennismakingsgesprek. Twijfel jij nog of de opleiding bij je past? Plan dan een gratis intake in.

F.A.Q.

Ben jij binnen het bedrijf waar je werkt verantwoordelijk voor social media? En zijn de social accounts actief? Maar heb je het gevoel dat er nog meer uit te halen valt? En weet je niet hoe, omdat je de kennis en ervaring mist? Dan is de opleiding iets voor jou.

Iedere maand komen er nieuwe lessen live. De online opleiding is opgebouwd uit 4 modules. Die lessen zijn variërend in tijd. We verwachten dat je zo’n drie tot vijf dagen met de opleiding bezig bent (afhankelijk van je tempo), als je alle lessen volgt en de opdrachten uitvoert.

Vind je de online opleiding een te grote stap? Dan zou je eerst kunnen beginnen met de online videotraining Killer Content Creëren. 

Wil je juist naast de opleiding persoonlijke begeleiding en een op maat gemaakt plan? Dan is ons Social Boost Programma misschien iets voor jou. 

Wil je bereik, interactie en verkopen mislopen? Of duizenden euro’s aan marketingbureau’s uitgeven om de socials volledig uit handen te geven? Of investeer je in je eigen team en kennis waardoor jij zelf social media kunt aanpakken? Geen moeilijk antwoord toch.

Misschien is deze opleiding nog een te grote stap voor je! De online training Killer Content Creëren is misschien een mooi opstapje voor jou.

Een ding staat vast: dat social schuldgevoel gaat niet zomaar weg. Waarom twijfel je nog? Blijf je nog maanden aanmodderen of pak je je socials eindelijk aan? Dan heb je straks wel de kennis om zelfverzekerd met je socials aan de slag te gaan.