Maak van jouw medewerker

de social media specialist

van de organisatie

Meer kennis, meer bereik, meer verkopen, een sterker online brand // Meer zelfvertrouwen, meer ervaring, meer kansen op de arbeidsmarkt // Meer kennis, meer bereik, meer verkopen, een sterker online brand // Meer zelfvertrouwen, meer ervaring, meer kansen op de arbeidsmarkt // Meer kennis, meer bereik, meer verkopen, een sterker online brand // Meer zelfvertrouwen, meer ervaring, meer kansen op de arbeidsmarkt //

je vraagt je misschien af

Waarom zou je je teamlid een social media opleiding laten volgen?

Er zijn meerdere wegen die naar succes op social media leiden; waarom je team trainen?

Social media uit handen geven aan een bureau of eenpitter kan natuurlijk ook, maar is voor een bedrijf véél duurder, en is 9 van de 10 keer echt niet beter dan je medewerker opleiden. Die weet immers veel beter wat er speelt binnen de organisatie en heeft echt hart voor de zaak, dat valt met bureaus nog maar te bezien. 

Daarnaast betaal je bureau’s al snel vanaf de €2500 per maand voor wat content of ads, terwijl je met deze opleiding maar éénmalig dit bedrag kwijt bent je en je er vervolgens jaren van kan profiteren. 

Online opleiding Social Media Baas

SOCIAL MEDIA BAAS® methode

voor ambitieuze professionals die een social media rockstar willen worden

hier ga jij mee aan de slag

01.

SOCIAL MEDIA STRATEGIE

Waar ben je zonder goede basis? Nergens! In de eerste module gaan we aan de slag met een sterke basis. Een goede strategie zodat jij weet waar je mee bezig bent en welke kant je op moet.

02.

SOCIAL MEDIA CONTENT

Content = king. Sterke content is de key naar succes op social media. In deze module leer jij hoe je Killer Content maakt.

03.

SOCIALS ANALYSEREN

Ben jij door je baas gebombardeerd tot social media manager, maar ren je stiekem als een kip zonder kop rond in de online jungle? Heb je het gevoel dat er véél meer uit je socials te halen valt als je daadwerkelijk kennis hebt van hetgeen waarmee je bezig bent? Dan is onze social media opleiding iets voor jou.

04.

SOCIAL MEDIA ADVERTISING

Soms is een sterke strategie en Killer Content niet genoeg: ads gaan je dan zeker verder helpen. Maar waar te beginnen? De Facebook ad manager kan een behoorlijk doolhof zijn met al die knopjes. Hier leren we je van 0 alles over adverteren op Facebook & Instagram.


Waarom Social Media Baas bij sosocial?

Social media opleidingen zijn er vaak voor ondernemers die zichzelf moeten laten zien. Jij als werknemer hebt daar niets aan. Jij wil leren hoe je het bedrijf in de kijker speelt, zonder constant met je eigen hoofd op de socials te moeten. En dat kan.

Carlijn Bekker is social media strateeg en trainer voor de upcoming Social Media Managers van het moment. Met de door haarzelf ontwikkelde SOCIAL MEDIA BAAS® methode helpt ze professionals om strategisch, analytisch én creatief op het hoogste niveau te presteren, zodat ze niet meer afhankelijk zijn van agencies en zelf de regie hebben over een meetbare, hoge social media ROI. A-merken als NCOI, Swiss Sense, Shoeby en Wakker Dier werkten al met Carlijn samen. Daarnaast trainde ze in de afgelopen jaren meer dan 300 social media managers.

Carlijn:
“Dat gevoel van social media er ‘even’ bij moeten doen, ken ik als geen ander. Zo begon mijn carrière ruim 11 jaar geleden. Ik weet als geen ander wat het is, als je maar wat aankloot. En ik weet na jaren zwoegen en experimenteren ook hoe het anders kan. Ik gun jouw de shortcut naar deze methodes.”

Zij gingen je voor

Al honderd Social Media Bazen gingen jou voor en hebben nu wel de kennis en het zelfvertrouwen om social media goed op te kunnen zetten voor de organisatie. Geen twijfel meer maar actie.

Social media kent geen geheimen meer voor jou

“Of je nu op strategisch of uitvoerend niveau actief bent; deze opleiding verrijkt! Carlijn deelt met veel enthousiasme alles wat je moet weten om als social media baas aan de slag te gaan. Social media kent geen geheimen meer voor jou en je bent op de hoogte van alle ins en outs, zodat je de kanalen optimaal kunt benutten voor jouw werkzaamheden. Na het volgen van deze opleiding werk ik efficiënter dan ooit op het gebied van content creatie voor social media en weet ik de kanalen optimaal in te zetten om de doelstellingen te bereiken. Bovendien vraag ik mijzelf niet langer af wat, waar (op welk kanaal) en wanneer ik content moet plaatsen, want mijn contentplanning is on fleek! Dank je wel Carlijn voor deze inspirerende, informatieve en vooral leerzame opleiding.”

DAGMAR VERHOEVEN | Contentmarketeer

Je ziet snel resultaat van de opleiding!

“Het gebruik van sociale media wordt begrijpelijk uitgelegd. De opleiding is zo opgebouwd dat je de theorie direct in de praktijk op je eigen accounts kan toepassen. Je ziet dus snel resultaat van de opleiding!”

TIM VAN GULIJK | JUNIOR COMMUNICATIE ADVISEUR

Een fijne aanvulling op de videotraining Killer Content Creëren
“De opleiding is een fijne aanvulling op de videotraining Killer Content Creëren, die ik eerder volgde. Alleen ga je nu nog meer de diepte in, wat ik erg interessant vind. Ook als je alleen basiskennis over social media hebt, is deze opleiding geschikt. Carlijn legt alle informatie rustig en duidelijk uit. Ik vind het prettig dat de lessen zowel in video als tekst te volgen zijn. De video’s duren maximaal dertig minuten en zijn daardoor laagdrempelig om te volgen. Voor mijn werk probeer ik op de hoogte te blijven van alle trends op het gebied van social media, maar soms schiet dat er door drukte bij in. Daarom is de Facebook-pagina van Sosocial Club erg handig. Daarin vertelt Carlijn over nieuwe tools en legt ze gelijk uit hoe deze werken. Tot nu toe ben ik erg enthousiast over de opleiding Social Media Baas.”

MAIKE ABMA | FREELANCE JOURNALIST

Speciaal aanbod

ONLINE OPLEIDING: SOCIAL MEDIA BAAS

Extra

Benieuwd naar de inhoud van deze opleiding?

niet alleen leren maar direct toepassen.

Niet alleen ga je aan de bak met theorie, alle opdrachten ga je toepassen op jouw organisatie waardoor je na de opleiding niet alleen vele geleerd hebt, maar ook een social strategie hebt geschreven, een contentplanning gemaakt en je eerste ads live gezet.

Module 1: Social media gameplan: een social media strategie die werkt

Module 2: Verover social media met onvergelijkbare content

Module 3: De kracht van data: Leer analyseren als een dataspecialist

Module 4: Van content naar leads: Succesvol adverteren op social media

Maar JE KRIJGT MEER

Bonus

Online training

(Ver)Leiden via LinkedIn

In de training (Ver)Leiden via LinkedIn leer jij hoe je relevante content creëert, je profiel next level brengt, jezelf als professional op de kaart zet, potentiële klanten aanspreekt en daarmee meer bereik én verkopen realiseert voor je organisatie.

Online training

Killer Content Creëren

Elke dag ben jij bezig met het bedenken wat jij nu weer op social media moet plaatsen. Dat kost je superveel tijd, moeite en energie. Het is soms weken stil omdat gebrek aan inspiratie je tegenhoudt. Als je dan eindelijk iets plaatst twijfel je of je volgers het wel leuk vinden en of het past bij de organisatie.

Masterclass

Van likes naar sales: 
Haal het maximale uit Facebook & Instagram Shops

Hoe zet je Facebook en Instagram Shops in om meer verkopen uit social media te halen? Perfect voor online winkels! 

masterclass

Succesvol pinnen: 
Leer de geheimen van Pinterest met Vera van The Pin Branding

Hoewel het platform al een tijd meedraait, wordt ‘ie vaak vergeten. In deze Pinterest masterclass (van iets langer dan 30 minuten) bespreek ik met Vera, Pinterest expert van The Pin Branding, voor wie Pinterest interessant is en hoe jouw organisatie succesvol wordt op dit kanaal.

toolkit

Onmisbare tools als Social Media Manager

Sommige tools maken mijn leven als Social Media Manager een stuk makkelijker. Ik heb ze als bonus voor jou verzameld en in een handige toolkit gezet.

Hoe werkt het?

je wil van je teamlid een social media baas maken. Hoe nu verder?

01.

Bestel de opleiding online.

Koop via de bestelknop de opleiding direct.

02.

Ontvang alle informatie in je mailbox.

Binnen een paar minuutjes ontvang je alle informatie over de opleiding in je mailbox.

03.

Ga direct van start en word die Social Media Rockstar.

Je kunt direct beginnen!

Door je de financiële afdeling van je bedrijf laten betalen? Stuur de bedrijfsgegevens en de naam en het e-mailadres van de deelnemer naar info@sosocial.nl en we sturen je handmatig een factuur. Zodra die is voldaan ontvangt de deelnemer toegang tot de opleiding.

de deals

Social Media Baas

De online opleiding + alle eerder genoemde bonussen waar jij zelf mee aan de slag gaat.
€990,-
  •  

Social Media Baas EXTRA

De online opleiding, alle bonussen + je mag je opdrachten binnen drie maanden opsturen naar het SOSOCIAL team voor feedback.
€1250,-
  •  

Social Media Baas VIP

Wil jij onder leiding van een strateeg aan de slag? De online opleiding, alle bonussen + live kick-off sessie (met analyse van jouw accounts) + drie 1 op 1 sessies.
€2470,-
  •  

meer over

SOCIAL MEDIA BAAS VIP

1 op 1 aan de slag onder begeleiding van een social media strateeg.

EXTRA