Online opleiding
Social media baas

Wil je niet duizenden euro’s aan bureau’s uitgeven om de socials van je organisatie uit handen te nemen, maar je team zélf aan de slag laten gaan met social media?

Dit kost je team nu veel tijd, maar dat zie je niet terug in bereik, engagement of verkopen. Of je hebt het gevoel dat ze met behulp van de juiste kennis en handvaten nog betere resultaten kunnen behalen.

Dan zit je bij SOSOCIAL goed. Met de opleiding Social Media Baas maken wij van jouw werknemer de social media expert van de organisatie.

Wil jij de socials van je organisatie naar een hoger niveau tillen en van je werknemer EEN social pro maken?

In de online opleiding gaan we aan de slag met een social media strategie, sterke online content, het analyseren van de content en leren we cursisten adverteren op social media. De skills die iemand nodig heeft om de social media kanalen van de organisatie te versterken, om zo het bereik te vergroten, meer mensen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met je organisatie, een sterkere band met je te krijgen en/of tot actie aan te zetten. De opleiding heeft een sterke focus op Instagram en Facebook.

We werkten al samen met

Met de online opleiding Social Media Baas leerT je werknemer hoe ze een sterke social strategie neerzet, hoe killer content maakt én hoe je social media advertising kan inzetten om je verkopen te verhogen.

ONLINE opleiding
Social Media Baas

InVESTERING

€1456,-

(exclusief btw)

Online opleiding: Social Media Baas

  • Onbeperkt toegang tot de volledig online opleiding. Via video’s leert de cursist – wanneer het hem/haar uitkomt – alles op het gebied van social media. Liever lezen? Dat kan ook! De informatie is in tekst en video beschikbaar.
  • Opdrachten om de kennis direct in de praktijk te brengen en toe te passen op de organisatie waar de cursist werkt. 
  • Digitaal werkboek.
  • Digitale toetsen om de kennis te testen.
  • Certificaat van deelname.

Extra

  • Gratis toegang tot de training Killer Content Creëren (twv €94).
  • Gratis toegang tot de training (Ver)Leiden via LinkedIn (twv €247).
  • Lidmaatschap van de Sosocial Club (twv €250): Een Facebook Community waarin je jouw social vragen kunt stellen en op de hoogte wordt gehouden van ontwikkelingen, nieuws en trends op het gebied van social media. Zo hoef je zelf niet constant alles te volgen op het gebied van social media wat constant verandert: wij houden je op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen.
  • Social media cheatsheets (t.w.v. €100) die helpen social media makkelijk en slim in te zetten.

De online opleiding is opgebouwd uit 4 modules. Die lessen zijn variërend in tijd. We verwachten dat je zo’n drie tot vijf dagen met de opleiding bezig bent (afhankelijk van je tempo), als je alle lessen volgt en alle opdrachten uitvoert.

vragen over de opleiding of bestellen op factuur?

Inhoud van de opleiding

deelnemers OVER de opleiding social media baas

WAAROM SOSOCIAL?